- Köszönetek: 0
Kereskedelmi és bolt bővítmények
Hikashop - minimum rendelési érték beállítása
- Szántó
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
Hikashop - minimum rendelési érték beállítása téma létrehozva Szántó által
Segítséget szeretnék kérni, hogy a Hikashop-ban hogyan tudom beállítani a minimum rendelési értéket? Már a kosárba rakáskor kellene, hogy figyelmeztesse a vásárlót, hogy van minimális rendelési érték, nem a szállításhoz vagy a fizetési beállításokhoz akarom megadni.
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
kovacshazi válaszolt a következő témában: Hikashop - minimum rendelési érték beállítása
Engem eléggé idegesítene, ha a vásárlási határ 30.000 Ft és teszegetem be az 5 Ft-os termékeket és minden alkalommal szívatna azzal,hogy de 30 ezer a határ. Szerintem írd ki az oldalon hogy a minimum vásárlási érték ennyi, egyébként meg találkozzak a hibaüzenettel a kosárnál, hogy nem értem el az értékhatárt.
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Hikashop - minimum rendelési érték beállítása
www.hikashop.com/forum/2-general-talk-ab...er-amount.html#99832
www.hikashop.com/forum/checkout/887120-m...r-s-on-checkout.html
www.hikashop.com/forum/checkout/887120-m...r-s-on-checkout.html
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.