- Köszönetek: 0
× Kereskedelmi és bolt bővítmények
Mi a véleményetek a Phoca cart-ról?
- kristofkata
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
2019 aug. 30 13:16 - 2019 aug. 30 14:14 #1 Írta: kristofkata
Mi a véleményetek a Phoca cart-ról? téma létrehozva kristofkata által
Sziasztok!
Szép sablonokat találtam Gantry-Phoca cart kombóval. Próbáltam életre kelteni a webáruház részét, de nagyon nem sikerül. Szerintetek érdemes vele kínlódnom? Mi a tapasztalat? Ha sikerül, jól fog működni hosszútávon? Most Virtuemartot használunk, de a Phoca-nak vannak olyan moduljai, amik a VM-nek nincsenek, legalábbis ingyenesen.
Köszönöm a válaszokat!
Szép sablonokat találtam Gantry-Phoca cart kombóval. Próbáltam életre kelteni a webáruház részét, de nagyon nem sikerül. Szerintetek érdemes vele kínlódnom? Mi a tapasztalat? Ha sikerül, jól fog működni hosszútávon? Most Virtuemartot használunk, de a Phoca-nak vannak olyan moduljai, amik a VM-nek nincsenek, legalábbis ingyenesen.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó szerkesztés: 2019 aug. 30 14:14 kristofkata által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2019 szept. 02 09:46 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Mi a véleményetek a Phoca cart-ról?
A legnagyobb támogatása a Virtuemartnak van, így a meglátásom szerint a VM-et érdemes választani.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!