Szia!
Köszönöm, viszont sajnos a linkelt modulok nem teljesen felelnek meg, ezeket néztem már én is. A gond az, hogy nagyon sok kategória van (~300 db) és ezek a modulok 1 db lenyíló fülben mutatják az összeset. Ennyi kategóriánál ez már nem igazán átlátható, sőt. Leírom inkább példával, hogy mit szeretnék, akár egyedi fejlesztés is szóba jöhet ha van aki vállal ilyet.
Design: vízszintes elrendezésben, egymás mellett 3 vagy max 4 lenyíló fül.
- Első lenyíló fülön csak a legfelső szintű kategóriák választhatóak.
- Második fülön a kiválasztott legfelső szintű kategóriák alkategóriái
- Harmadik fülön a kiválasztott alkategória kategóriái.
Kicsit pontosabban. Legfelső szinten vannak a termékkategóriák, ebből jelenleg 4 db van, később ez bővülni fog de max 2-3 - al. Ezekben a kategóriákban szerepelnek a márkák külön kategóriában, ebből is csak 5-6 db van. Viszont ezeken belül vannak a típusok, amiből márkánként van ~100 db.
Termékkereső nem szükséges, igazából egy gyors szűrőt szeretnék, ahol konkrétan ki tudjuk választani a keresett termékkategória/márka/géptípust.
Második:
customfields-re nem szeretnék szűrni, sem keresni, hanem a felvitt 4 db saját customfields - ből szeretnék csak 1 db - ot megjeleníteni a kategória oldalon.
pl.: saját customfields - ek:
- alternatív cikkszám: 123456
- felületkezelés: horganyzott
- kivitel: normál
Innen szeretném a kategória oldalon megjeleníteni csak a "kivitel: normál" mezőt. Olyan megoldás találtam, ami az összes cf - et megjeleníti, viszont erre nincs szükségem.
Remélem, kb. érthető amit írtam, köszi a segítséget