- Köszönetek: 0
× Kereskedelmi és bolt bővítmények
HexSys Size plugin for VM 3
- Csabaas
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2019 jan. 18 14:36 #1 Írta: Csabaas
HexSys Size plugin for VM 3 téma létrehozva Csabaas által
Üdv!
Érdeklődenék, hogy
www.wdmtech.com/hexsys-size-plugin-for-virtuemart
plugin-hez hasonló , több, felhasználó által bevitt adat alapján árat számoló free plugin létezik e vagy egyéb formában kivitelezhető e ?
Köszönöm !
Érdeklődenék, hogy
www.wdmtech.com/hexsys-size-plugin-for-virtuemart
plugin-hez hasonló , több, felhasználó által bevitt adat alapján árat számoló free plugin létezik e vagy egyéb formában kivitelezhető e ?
Köszönöm !
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
2019 jan. 21 08:08 #2 Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: HexSys Size plugin for VM 3
A demoban nekem nem teljesen egyértelmű, hogy pontosan mit vársz el a plugintól. Ha például redőny vagy szövet méretet akarsz számoltatni akkor nem tudok és szerintem nincs is ingyenes csak fizetős plugin.
Ha fix méretek vannak akkor a VMben alapól van a Többváltozós egyedi plugin. Ezzel oldottam meg pl fix garázskapuk megrendelését ahol fix méretek van. igaz sok, de felvihető.
Ha fix méretek vannak akkor a VMben alapól van a Többváltozós egyedi plugin. Ezzel oldottam meg pl fix garázskapuk megrendelését ahol fix méretek van. igaz sok, de felvihető.
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
- Csabaas
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2019 jan. 21 09:31 #3 Írta: Csabaas
Csabaas válaszolt a következő témában: HexSys Size plugin for VM 3
Üdv!
Igen, akkor "sajnos" csak átment, hogy mit várok el a plugin-től...én is csak fizetőset találtam, sajna programozói tudásom meg nincs ilyen, így gondoltam hátha van valamilyen más megoldás, nem csak a fix méretek...de köszönöm a gyors segítséget !
Pá!
Igen, akkor "sajnos" csak átment, hogy mit várok el a plugin-től...én is csak fizetőset találtam, sajna programozói tudásom meg nincs ilyen, így gondoltam hátha van valamilyen más megoldás, nem csak a fix méretek...de köszönöm a gyors segítséget !
Pá!
- Csabaas
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2019 febr. 16 21:31 #4 Írta: Csabaas
Üdv!
Még egy kérdés, mivel a HexSys se elégíti ki a megrendelő igényeit, megkérdezném, hogy szerintetek az itt látható "Megadom a méreteket " modul, plugin, elkészítése nagyságrendileg mekkora lenne, ha pontosan tudna azt mint amit linkeltem ?
Köszi !
Még egy kérdés, mivel a HexSys se elégíti ki a megrendelő igényeit, megkérdezném, hogy szerintetek az itt látható "Megadom a méreteket " modul, plugin, elkészítése nagyságrendileg mekkora lenne, ha pontosan tudna azt mint amit linkeltem ?
Köszi !
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2019 febr. 18 08:30 #5 Írta: kovacshazi
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
Egyedileg elég húzós lenne. Előbb nézzétek meg ezt. A megjelenés átalakítása már egyszerűbb: vm3.sm-planet.net/easycheckbox
A kérdés, hogy a két Addtocart plugin ez és a HexSys működik-e együtt.
A kérdés, hogy a két Addtocart plugin ez és a HexSys működik-e együtt.
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
- Csabaas
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2019 febr. 18 10:11 #6 Írta: Csabaas
Üdv!
Hááát igen jogos, és köszi , hogy felhívtad a figyelmemet az esetleges ütközésre...de erre is csak a 38 dollár és a 12 euro kifizetése után derülne fény...XD...közben kaptam egy ~280k-s ajánlatot a plugin programozására...az korrekt szted? Köszi!
Hááát igen jogos, és köszi , hogy felhívtad a figyelmemet az esetleges ütközésre...de erre is csak a 38 dollár és a 12 euro kifizetése után derülne fény...XD...közben kaptam egy ~280k-s ajánlatot a plugin programozására...az korrekt szted? Köszi!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2019 febr. 18 10:28 #7 Írta: kovacshazi
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
Szia!
Egyedi programozás az mindig húzós, mint írtam is.
Ha óradíjban nézed mennyi idő lehet emögött a díj mögött, akkor nem sok. Ha egy igen elfogadható 8ezer Ft / óradíjat - bár inkább többel számolnék - veszel figyelembe, akkor ez 35 óra. A 35 órában a fejlesztés, a tesztelés, a megjelenés kialakítása stb benne kell legyen, akkor szerintem nem sok.
A kérdés mit mond erre a megrendelő?
Ha sok, akkor marad a két plugin tesztje első körben, amiket lévén fizetős kiegészítők lehetséges valamelyik kiegészítő fejlesztője esetleg hajlandó összehangolni, ha nem működnek együtt.
Ezután még jössz Te, aki a pluginok megjelenését igazgatod, mert nem fog tetszeni elsőre a megjelenés. Te sem dolgozol ingyen. a két kieg sincs ingyen, ezek együtt mennyire jönnek ki az ajánlathoz képest?
Azt kell mérlegelni, miért mit kap a Megrendelő!
Egyedi programozás az mindig húzós, mint írtam is.
Ha óradíjban nézed mennyi idő lehet emögött a díj mögött, akkor nem sok. Ha egy igen elfogadható 8ezer Ft / óradíjat - bár inkább többel számolnék - veszel figyelembe, akkor ez 35 óra. A 35 órában a fejlesztés, a tesztelés, a megjelenés kialakítása stb benne kell legyen, akkor szerintem nem sok.
A kérdés mit mond erre a megrendelő?
Ha sok, akkor marad a két plugin tesztje első körben, amiket lévén fizetős kiegészítők lehetséges valamelyik kiegészítő fejlesztője esetleg hajlandó összehangolni, ha nem működnek együtt.
Ezután még jössz Te, aki a pluginok megjelenését igazgatod, mert nem fog tetszeni elsőre a megjelenés. Te sem dolgozol ingyen. a két kieg sincs ingyen, ezek együtt mennyire jönnek ki az ajánlathoz képest?
Azt kell mérlegelni, miért mit kap a Megrendelő!
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Csabaas
- Csabaas
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2019 febr. 19 08:07 #8 Írta: Csabaas
Üdv!
Köszi, a többnyire bennem is felsorakozó érvek ellenérvek szavakba öntését, és akkor még nem beszéltünk az esetleges nyelvi különbségekből adódó, külföldi fejlesztő esetleges "feláráról" sem...de arra jutottam, ezen rágódjanak a megrendelők...köszi még 1X, sokat segítettel, már eddig többször is, jó napot,sztem még "beszélünk" XD
Köszi, a többnyire bennem is felsorakozó érvek ellenérvek szavakba öntését, és akkor még nem beszéltünk az esetleges nyelvi különbségekből adódó, külföldi fejlesztő esetleges "feláráról" sem...de arra jutottam, ezen rágódjanak a megrendelők...köszi még 1X, sokat segítettel, már eddig többször is, jó napot,sztem még "beszélünk" XD