× Kereskedelmi és bolt bővítmények

check WM termékoldalon nem változik az ár a méret változtatásával

Több
2019 jan. 11 19:22 - 2019 aug. 26 08:23 #1 Írta: kristofkata
Segítséget kérek egy probléma megoldására.
Telepítettünk egy fizetős sablont. Az ingyenes variációja jól működött.
Többváltozós egyedi mezőt használunk a termékeknél... a méret változásával változik az ár. A fizetős változatnál most nem működik, nem változik az ár
Visszaállítottam egy régebbi ingyenes sablonra, amivel jól működött, de most már azzal sem működik.
A legutolsó joomla és wm fut, a sablon joomla 3.8-ra lett fejlesztve.
Telepítettem egy wm sablont - vmbeez3 - ezzel működik.
Már mindent kipróbáltam... minden be van állítva az új sablonra... ha a termékkategória űrlapon, a vmbeez3-t állítom be kategória sablonnak, akkor működik.
Minden választ köszönök!
Utolsó szerkesztés: 2019 aug. 26 08:23 kristofkata által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2019 jan. 14 08:31 #2 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: WM termékoldalon nem változik az ár a méret változtatásával
Valószínűleg JavaScript ütközés lesz. A sliderekben általában beállítható, hogy meghívják-e a jQuery JavaScriptet vagy sem, de ugyanez állítható a VirtueMartban is. Első körben ezekkel próbálkoznék. Elképzelhető, hogy a sablon eleve használja a JQueryt így a dupla meghívás okoz esetleg problémát.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kristofkata

Több
2019 jan. 20 13:50 #3 Írta: kristofkata
kristofkata válaszolt a következő témában: WM termékoldalon nem változik az ár a méret változtatásával
Köszönöm a segítséget, de sajnos nem működik... legalábbis, ahogyan én próbálgattam.
Végső elkeseredésemben visszaállítottam egy korábbi verzióra, amikor még ez a sablon nem volt beállítva. Így működött és még akkor is, amikor az új sablont feltöltöttem és beállítottam. Majd pár nap múlva - nem tudjuk miért - ismét előjött ez a probléma.
Mindenféle módon variáltam a beállításokat, de semmi eredmény.
Több ingyenes sablont használtunk már (ezét is kipróbáltuk), de soha nem volt még ilyen probléma... ezzel meg állandóan mindenféle hiba előjön... pl a kategória és a termék megnevezéseknél (gondolom, az Virtuemart sablon szerint működik) az "ő" és az "ű" betűk Bold font megjelenésűek.

Több
2019 jan. 21 08:10 #4 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: WM termékoldalon nem változik az ár a méret változtatásával
Ha adnál egy oldal linket talán többet látnánk esetleg egy admin hozzáférést is privátban...

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
2019 jan. 21 09:44 #5 Írta: kristofkata
kristofkata válaszolt a következő témában: WM termékoldalon nem változik az ár a méret változtatásával
Jelenleg az oldal nem nyilvános, mert most csináljuk és elég katyvaszos... írok privát.