- Köszönetek: 0
Kereskedelmi és bolt bővítmények
PHP 7.1 vagy 7.2 esetén a Virtuemart kosár 404-es hibát dob
- tulgab
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
PHP 7.1 vagy 7.2 esetén a Virtuemart kosár 404-es hibát dob téma létrehozva tulgab által
Sziasztok!
Van egy oldalam amin fut egy Joomla 3.9.0, Virtuemart 3.4.2.
Olyan problámába ütköztem hogy ha a PHP verzió 7.1 vagy 7.2 akkor a kosár oldal mindig hibára fut. 404-es hiba.
PHP 7 verzióval tökéletes.
Van egy oldalam amin fut egy Joomla 3.9.0, Virtuemart 3.4.2.
Olyan problámába ütköztem hogy ha a PHP verzió 7.1 vagy 7.2 akkor a kosár oldal mindig hibára fut. 404-es hiba.
PHP 7 verzióval tökéletes.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: PHP 7.1 vagy 7.2 esetén a Virtuemart kosár 404-es hibát dob
Elméletben pedig a 3.4.2 már kompatibilis a PHP 7.2-vel, de kint van már a 3.4.3, először én megpróbálnám az újabb verzióval:
dev.virtuemart.net/projects/virtuemart/files
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- tulgab
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
tulgab válaszolt a következő témában: PHP 7.1 vagy 7.2 esetén a Virtuemart kosár 404-es hibát dob
Sajnos már azzal is próbálkoztam, semmi eredménnyel.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: PHP 7.1 vagy 7.2 esetén a Virtuemart kosár 404-es hibát dob
Alapértelmezett Joomla! sablonnal működik pl. Beez?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.