- Köszönetek: 0
- Fórum
- Bővítmények
- E-kereskedelem
- virtuemart kosárba rakás után a tovább vásárolok gomb ugyan arra a termékadatlapra vigyen, mint amit kosárba helyeztem
× Kereskedelmi és bolt bővítmények
virtuemart kosárba rakás után a tovább vásárolok gomb ugyan arra a termékadatlapra vigyen, mint amit kosárba helyeztem
- Ricsi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2018 aug. 08 20:41 #1 Írta: Ricsi
virtuemart kosárba rakás után a tovább vásárolok gomb ugyan arra a termékadatlapra vigyen, mint amit kosárba helyeztem téma létrehozva Ricsi által
Sziasztok!
Virtuemartban egy olyan kérdésem lenne, hogy ha berakok egy terméket a kosárba és a tovább vásárolok gombra kattintok, akkor ne a virtuemart webshop oldalra dobjon, ahol az összes terméket kilistázza, hanem ugyan arra a termékaoldalra, amit a kosárbahelyeztem.
Ezt hogy lehet megoldani?
Köszönöm a válaszokat, segítségeket előre is!
Virtuemartban egy olyan kérdésem lenne, hogy ha berakok egy terméket a kosárba és a tovább vásárolok gombra kattintok, akkor ne a virtuemart webshop oldalra dobjon, ahol az összes terméket kilistázza, hanem ugyan arra a termékaoldalra, amit a kosárbahelyeztem.
Ezt hogy lehet megoldani?
Köszönöm a válaszokat, segítségeket előre is!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Motoros
-
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 14
2018 aug. 09 07:02 - 2018 aug. 09 08:07 #2 Írta: Motoros
Motoros válaszolt a következő témában: virtuemart kosárba rakás után a tovább vásárolok gomb ugyan arra a termékadatlapra vigyen, mint amit kosárba helyeztem
És a kosárban mit csinál a vásárló?!
Mert ha semmit, elég lenne a:
<a href="javascript: history.go(-1)">Tovább vásárolok</a>
Ellenkező esetben valószínüleg a "document.referrer" visz közelebb majd a megpldáshoz...
Vagy szerver oldalon <a href=" sorba beteheted a
<?php?>
változót. Nézz utána ennek is...
Mert ha semmit, elég lenne a:
<a href="javascript: history.go(-1)">Tovább vásárolok</a>
Ellenkező esetben valószínüleg a "document.referrer" visz közelebb majd a megpldáshoz...
Vagy szerver oldalon <a href=" sorba beteheted a
<?php
$_SERVER['HTTP_REFERER']
változót. Nézz utána ennek is...
Utolsó szerkesztés: 2018 aug. 09 08:07 Motoros által. Indoklás: Kód nem jelent meg
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 123
2018 aug. 09 08:55 #3 Írta: csezo
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
csezo válaszolt a következő témában: virtuemart kosárba rakás után a tovább vásárolok gomb ugyan arra a termékadatlapra vigyen, mint amit kosárba helyeztem
Vagy a kosarat csak felugró ablaknak jeleníted meg, és akkor el sem hagyod a kérdéses terméklapot
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.