- Köszönetek: 0
Kereskedelmi és bolt bővítmények
Adsmanager-ben üzenet küldéskor nem jelezi ki az email címet
- kadars
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
Adsmanager-ben üzenet küldéskor nem jelezi ki az email címet téma létrehozva kadars által
Adsmanager-ben készítettem egy
honlapot
.
Két gondom van:
1- nem tudom magyarítani az üzenő form-ot. Beállítottam, hogy csak a bejelentkezett felhasználóknak jelenjen meg a meghirdetett termékhez (ez esetben könyv) való hozzászólás lehetősége. Tehát a "Kapcsolat" alatt. Ha az érdeklődő regisztrál és bejelentkezik, akkor egy angol űrlap jelenik meg, amelynek nem találom az útvonalát, hogy tudnám magyarítani.
2- Ha rákattintok az "email küldése" linkre, akkor bejön az űrlap, és működik is rendesen. Viszont itt azt nem tudom semmiképpen sem megoldani, hogy a rendszer adminisztrátornak küldött levélben megjelenjen a bejelentkezett küldőnek az email címe.
Nagyon köszönöm ha segítesz!
Két gondom van:
1- nem tudom magyarítani az üzenő form-ot. Beállítottam, hogy csak a bejelentkezett felhasználóknak jelenjen meg a meghirdetett termékhez (ez esetben könyv) való hozzászólás lehetősége. Tehát a "Kapcsolat" alatt. Ha az érdeklődő regisztrál és bejelentkezik, akkor egy angol űrlap jelenik meg, amelynek nem találom az útvonalát, hogy tudnám magyarítani.
2- Ha rákattintok az "email küldése" linkre, akkor bejön az űrlap, és működik is rendesen. Viszont itt azt nem tudom semmiképpen sem megoldani, hogy a rendszer adminisztrátornak küldött levélben megjelenjen a bejelentkezett küldőnek az email címe.
Nagyon köszönöm ha segítesz!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.