- Köszönetek: 0
Kereskedelmi és bolt bővítmények
Posta Pont alkalmazás vagy plugin telepítése Virtuemart-hoz?
- kristofkata
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
Posta Pont alkalmazás vagy plugin telepítése Virtuemart-hoz? téma létrehozva kristofkata által
Sziasztok!
Tud valaki ilyen plugin-ról? www.postapont.hu/apidemo/index.html < ez az MPL-nek egy alkalmazása, de sajnos nem tudom telepíteni... "az oldal fejlécébe a és HTML tag-ek közé kell beilleszteni" különböző kódokat, de én ezt a forráskódos oldalt nem találom. Hol keressem? (Az admin-ban a sablonok testreszabása oldalon keresgéltem, hátha :))
Tud valaki ilyen plugin-ról? www.postapont.hu/apidemo/index.html < ez az MPL-nek egy alkalmazása, de sajnos nem tudom telepíteni... "az oldal fejlécébe a és HTML tag-ek közé kell beilleszteni" különböző kódokat, de én ezt a forráskódos oldalt nem találom. Hol keressem? (Az admin-ban a sablonok testreszabása oldalon keresgéltem, hátha :))
Utolsó szerkesztés: 6 éve 1 hónapja kristofkata által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 125
csezo válaszolt a következő témában: Posta Pont alkalmazás vagy plugin telepítése Vm-be?
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kristofkata
- kristofkata
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
kristofkata válaszolt a következő témában: Posta Pont alkalmazás vagy plugin telepítése Vm-be?
Köszönöm, és ez jó vitruemart-hoz is?
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
kovacshazi válaszolt a következő témában: Posta Pont alkalmazás vagy plugin telepítése Vm-be?
Sajnos a srác félreértett egy VirtueMart oldalon közölt cikket. Korábban volt neki VM-hez is, de aztán leszedte mondván a VM-et nem fejlesztik tovább - ez a tévedése.
Én már küldtem hozzá pár ügyfelet, hogy győzze meg a tévedéséről, nekem nem sikerült.
Ha nem kell a térkép akkor a Criscomptól a Tóth Csabát próbált meg megkeresni a témában:
criscomp.hu/
Én már küldtem hozzá pár ügyfelet, hogy győzze meg a tévedéséről, nekem nem sikerült.
Ha nem kell a térkép akkor a Criscomptól a Tóth Csabát próbált meg megkeresni a témában:
criscomp.hu/
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
Utolsó szerkesztés: 6 éve 1 hónapja kovacshazi által.
- kristofkata
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
kristofkata válaszolt a következő témában: Posta Pont alkalmazás vagy plugin telepítése Vm-be?
Akkor ezt az MPL-es alkalmazást - a leírás alapján - nem lehet integrálni a weboldalba?
Gábor, akit írtál, neki Pick Pack Pontos plugin-jai vannak és azok is csak Vm1 és Vm2-höz, nem?
Gábor, akit írtál, neki Pick Pack Pontos plugin-jai vannak és azok is csak Vm1 és Vm2-höz, nem?
Utolsó szerkesztés: 6 éve 1 hónapja kristofkata által.
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
kovacshazi válaszolt a következő témában: Posta Pont alkalmazás vagy plugin telepítése Vm-be?
Ha szépen beszélsz vele akkor szerintem kapsz PostaPontot is VM3-hoz
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.