- Köszönetek: 0
× Kereskedelmi és bolt bővítmények
Virtuemart - többváltozós + egyéni mező sorrendjének beállítása
- Redpaladin
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
2017 szept. 21 21:25 #1 Írta: Redpaladin
Virtuemart - többváltozós + egyéni mező sorrendjének beállítása téma létrehozva Redpaladin által
Sziasztok!
Megcsináltam a többváltozós megjelenést és ezen belül egy két elemnek külön megadtam egyéni mezőt. És a felületen érdekes mód a többváltozós rész föle dobja az egyedi mezőt.
Ennek a sorrendjét lehet variálni valahogyan?
Ezen a mintaoldalon lehet látni: emkeszerkok.hu/mintakteszt/csalad/best-dad-ever-reszletekweb
Megcsináltam a többváltozós megjelenést és ezen belül egy két elemnek külön megadtam egyéni mezőt. És a felületen érdekes mód a többváltozós rész föle dobja az egyedi mezőt.
Ennek a sorrendjét lehet variálni valahogyan?
Ezen a mintaoldalon lehet látni: emkeszerkok.hu/mintakteszt/csalad/best-dad-ever-reszletekweb
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2017 szept. 22 09:12 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Virtuemart - többváltozós + egyéni mező sorrendjének beállítása
Kódszinten biztos vagyok benne, hogy be tudod állítani a sorrendet.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
2017 szept. 26 11:16 #3 Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Virtuemart - többváltozós + egyéni mező sorrendjének beállítása
A terméknél az Egyedi mezők fülön elvileg tudod a különböző egyedi mezőket fogd és vidd módszerrel mozgatni,
Amit elsőnek akarsz azt húzd legfelülre és így tovább.
Amit elsőnek akarsz azt húzd legfelülre és így tovább.
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
- Redpaladin
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
2017 okt. 04 18:41 #4 Írta: Redpaladin
Redpaladin válaszolt a következő témában: Virtuemart - többváltozós + egyéni mező sorrendjének beállítása
Érdekes mód nincs meg sehol a com_virtuemart/views mappában eszerint azon kívül kell keresgélnem?
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2017 okt. 05 08:16 #5 Írta: kovacshazi
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Virtuemart - többváltozós + egyéni mező sorrendjének beállítása
Bocs, nem értem mit nem találsz.
Az admin felületen termék szerkesztéskor az Egyedi mezők fülön az egyedi mezők sorrendjét tudod állítani, nem kell hozzá kódszinten semmit sem matatni.
Az egyedi mező sorának elején a neve meleett van 3 ikon. A középsőre kattinta és az egeret lenyomva tartva tudod mozgatni az egyedi mezőetk és ezzel megadni a sorrendet.
Az admin felületen termék szerkesztéskor az Egyedi mezők fülön az egyedi mezők sorrendjét tudod állítani, nem kell hozzá kódszinten semmit sem matatni.
Az egyedi mező sorának elején a neve meleett van 3 ikon. A középsőre kattinta és az egeret lenyomva tartva tudod mozgatni az egyedi mezőetk és ezzel megadni a sorrendet.
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
- Redpaladin
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
2017 okt. 11 21:12 #6 Írta: Redpaladin
Redpaladin válaszolt a következő témában: Virtuemart - többváltozós + egyéni mező sorrendjének beállítása
Multivariant + egyéni mező sorrendről beszélek és ott multivariant-ot nem tudod átrendezni mint a sima egyéni mezőket. Próbáld ki és látni fogod mire gondolok!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2017 okt. 12 08:41 #7 Írta: kovacshazi
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
A Multivarianton belül Te adod meg hogy melyik terméknél melyik paramétert állítod be, azaz tulajdonképpen a sorrendet is.
Az elsőnél azt az értékkombinációt adod meg amit elsőnek akarsz látni, másodiknak is és így tovább.
Vagy lehet hogy még mindig nem értem?
A csatolt kénél mi is ezt csináltuk sorba mentünk a kapuméreteken. keskenyebbtől a szélesebb illetve az alacsonyabbtól a magasabb felé.
Az elsőnél azt az értékkombinációt adod meg amit elsőnek akarsz látni, másodiknak is és így tovább.
Vagy lehet hogy még mindig nem értem?
A csatolt kénél mi is ezt csináltuk sorba mentünk a kapuméreteken. keskenyebbtől a szélesebb illetve az alacsonyabbtól a magasabb felé.
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu