Kereskedelmi és bolt bővítmények

Hikashop - Postapont választó integrálása, nem írja be az űrlapba az adatokat.

Több
6 éve 4 hónapja #12311 Írta: nykodesign
Sziasztok!

Technikai segítségre lenne szükségem. Egy MPL csomagpont választót szeretnék a Webáruházba építeni. Hikashop bővítménnyel működik az áruház. Létrehoztam egy mezőt a postapont számára és megjelenítem a posta által küldött csomagpont választót, de nem sikerül az adatokat kiíratni. Hol hibázok? Irányítószám alapján ki tudom választani, betölti és elvileg a visszaigazoló ablak jelzi is, hogy beíródtak az adatok, viszont nem kerülnek be a megfelelő form-ba. Csatolok képernyőképet, a formról és a forráskódról is... valami még hiányzik? Vagy hol csúszhat el az egész?

Köszönöm előre is...
Mellékletek:

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 4 hónapja #12313 Írta: Balázs

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: nykodesign

Több
6 éve 4 hónapja #12318 Írta: nykodesign
Nagyon köszönöm, erre valamiért nem bukkantam rá... pedig kutattam mindent!

Ez azt jelenti, hogy lényegében másként nem is lesz lehesőgégem megvalósítani?

Több
6 éve 4 hónapja - 6 éve 4 hónapja #12331 Írta: Balázs
Szerintem a Hika mindenképp megköveteli, hogy szabályos pluginnal legyen ez a funkció integrálva, persze nem zárja ki, hogy valamilyen barkácsmódszerrel, ne lehetne ezt megkerülni. Én mindenképpen egy szabályosan megírt plugin használatát javaslom.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 6 éve 4 hónapja Balázs által.

Több
6 éve 4 hónapja - 6 éve 4 hónapja #12332 Írta: nykodesign
Persze, lényegében nem is egy nagy összegről beszélünk a plugin esetén. Köszönöm mégegyszer, én nem bukkantam rá erre valamiért! :)
Utolsó szerkesztés: 6 éve 4 hónapja nykodesign által.

Több
5 éve 8 hónapja #13361 Írta: andrewatya
Sziasztok!
Mi most fizettünk egy Hikashop plugin-ért, amit lentebb is linkeltetek, Postapontos. Sajnos nem működik viszont. Hiába van beállítva, hiába van engedélyezve, egyszerűen a legördülő menüből nem hoz le semmit, se cím begépeléssel, sehogy. Arról meg álmodni sem merek, hogy itt még térképnek is meg kellene jelennie, amiről szintén tudna a vásárló választani pontot. Van valakinek bármilyen tapasztalata? Mi okozhat ilyet? Legfrissebb Joomla! van fent, legújabb Hikashop (igaz csak Starter). Okozhatja a sablon hibája is? Ráadásul azt is észrevettem, hogy a Hika nagyon érzékeny a plugin-oknál lévő leírás tartalmakra. Hiába van akármilyen editor és engedélyezve a kódok beillesztése, a Hika kitakarítja mentéskor.
Egyelőre írtunk a programozónak, ha megnézi, akkor boldogok leszünk, de hátha valakinek volt ilyen...
Előre is köszi!
András