- Köszönetek: 0
- Fórum
- Bővítmények
- E-kereskedelem
- Virtuelmart - vmError: Warning, the Eladáshoz szükséges elérési-útvonal is not configured yet.
× Kereskedelmi és bolt bővítmények
Virtuelmart - vmError: Warning, the Eladáshoz szükséges elérési-útvonal is not configured yet.
- Zsoltika
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2017 jún. 10 12:09 #1 Írta: Zsoltika
Virtuelmart - vmError: Warning, the Eladáshoz szükséges elérési-útvonal is not configured yet. téma létrehozva Zsoltika által
Sziasztok. Most használnám előszőr. Végignéztem a postokat de vagy én vagyok vak vagy nincs ilyen. Mint emlitettem előszőr foglalkozom ezzel a komponensel. Telepítettem és ezt kapom.
Hiba
vmError: Warning, the Eladáshoz szükséges elérési-útvonal is not configured yet. For safety reasons it is very important to create a folder in a path not accessible by an URL or unguessable name, create also a folder 'invoices' and 'keys' in it to store your sensitive data secure. Our suggested path is for your system /wwwroot/vmfiles/
You can also use a complex folder name as 'password' for example /wwwroot/1mpth/administrator/components/com_virtuemart/SobOPGwmaLBA/ Use this link to the config
Éstem hogy kellene csinálni 2 db mappát csak azt nem tudom hova és hogy. Kérlek segítsetek. Köszönöm szépen.
Hiba
vmError: Warning, the Eladáshoz szükséges elérési-útvonal is not configured yet. For safety reasons it is very important to create a folder in a path not accessible by an URL or unguessable name, create also a folder 'invoices' and 'keys' in it to store your sensitive data secure. Our suggested path is for your system /wwwroot/vmfiles/
You can also use a complex folder name as 'password' for example /wwwroot/1mpth/administrator/components/com_virtuemart/SobOPGwmaLBA/ Use this link to the config
Éstem hogy kellene csinálni 2 db mappát csak azt nem tudom hova és hogy. Kérlek segítsetek. Köszönöm szépen.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- jemie
-
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2017 jún. 11 08:45 #2 Írta: jemie
Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
jemie válaszolt a következő témában: Virtuelmart - vmError: Warning, the Eladáshoz szükséges elérési-útvonal is not configured yet.
Egy mappa is elég.
A rendszer>>>Globális konfiguráció>>>Kiszolgáló fülön találsz az első sorban egy "Ideiglenes mappa elérési útja" mezőt.
A tartalma valami hasonló:/home/valami/valami/valami/tmp
Ezt kijelölöd és bemásolod a Virtuemart>>>Beállítás>>>Sablonok fülön lévő Eladáshoz szükséges elérési-útvonal mezőbe, de úgy hogy tartalom végén lévő tmp-t átírod vmfiles-re
A joomla könyvtárban pedig létrehozol egy vmfiles mappát és elmented.
Nagyjából ennyi.
A rendszer>>>Globális konfiguráció>>>Kiszolgáló fülön találsz az első sorban egy "Ideiglenes mappa elérési útja" mezőt.
A tartalma valami hasonló:/home/valami/valami/valami/tmp
Ezt kijelölöd és bemásolod a Virtuemart>>>Beállítás>>>Sablonok fülön lévő Eladáshoz szükséges elérési-útvonal mezőbe, de úgy hogy tartalom végén lévő tmp-t átírod vmfiles-re
A joomla könyvtárban pedig létrehozol egy vmfiles mappát és elmented.
Nagyjából ennyi.
Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Balázs, Papi, Zsoltika
- Zsoltika
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 0
2017 jún. 11 09:16 #3 Írta: Zsoltika
Zsoltika válaszolt a következő témában: Virtuelmart - vmError: Warning, the Eladáshoz szükséges elérési-útvonal is not configured yet.
Remélem minden működni fog Helix3 keret alatt
( mármint a Virtuelmart )

- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2017 jún. 13 09:28 #4 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Virtuelmart - vmError: Warning, the Eladáshoz szükséges elérési-útvonal is not configured yet.
Egyébként volt már róla egy bejegyzés:
VM2 hibaüzenet - Az eladáshoz szükséges elérési-útvonal üres
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- jemie
-
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2017 jún. 13 11:21 #5 Írta: jemie
jemie válaszolt a következő témában: Virtuelmart - vmError: Warning, the Eladáshoz szükséges elérési-útvonal is not configured yet.
Na ezt nem találtam