× Kereskedelmi és bolt bővítmények

file virtuemart keresőbarát url kontra kosárban számlázási cím ill szállítási cím link hiba

Több
2017 ápr. 06 23:09 #1 Írta: rizsapecs
Sziasztok!
Találkozott már vki ezzel a problémával? : Ha joomlában bekapcsolom a keresőbarát url-t minden működik rendesen, de ha a kosárból módosítani szeretném a számlázási ill kiszállítási címet, akkor azt a linket is átállítja, így nem nyílik meg ott, hanem a kezdőoldalon. ha kikapcsolom a keresőbarát url-t, akkor ez működik, viszont minden más nem.. van esetleg bármi beállítási lehetőség, hogy pl ezt a linket ne állítsa át? köszönöm előre is a tippeket, segítséget!!
üdv:
Zsolt

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2017 ápr. 07 22:56 #2 Írta: kovacshazi
Nem hiszem, hogy a VM lenne a hibás, én legalább is nem találkoztam még ezzel a hibával, pedig elég sokat összeraktam már.
Nézd meg, hogy a sablonban nincs-e esetleg kosár sablon felülírás, azt gyanítom van és az lehet a hibás.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
2017 ápr. 08 11:06 - 2017 ápr. 08 11:06 #3 Írta: rizsapecs
Köszönöm, nincs sablon felülírás, kipróbáltam, lecseréltem egy vm-től letöltött file.ra.. akkor is ugyanaz a probléma sajnos..
Utolsó szerkesztés: 2017 ápr. 08 11:06 rizsapecs által.

Több
2017 ápr. 08 14:42 #4 Írta: rizsapecs
Még 1 dologra rájöttem közben: ha a termék kosárba helyezésekor felugró popup ablakból lépek a kosárba, akkor jók a linkek, ha a kosár modulból, akkor nem...

Több
2017 ápr. 09 21:26 #5 Írta: Motoros
Megpróbálom összefoglalni:

- Ismered a hibás linket
- Ismersz egy jó linket
Mi az akadálya a 301-esre irányításának?!

Egy próbát megér.

Több
2017 ápr. 09 22:12 #6 Írta: rizsapecs
Köszi a tippet:-) Az a baj, hogy nem ez az egy hibás link van.. megnéztem közben pár hasonló vm -es sablont, mindegyiknél ugyanez van... Valószínűleg a vm úgy lett tervezve, hogy mindent a kezdőlapra töltsön be, és ott kezelje.. az én sablonom meg olyan, hogy van 1 kezdőoldal, és az áruház pedig aloldal.. emiatt nem mindent tölt be oda, hanem a többségét a kezdőoldalra.. így viszont eléggé trén néz ki..

Több
2017 ápr. 10 17:54 #7 Írta: rizsapecs
Azért kipróbáltam, minden tökéletes volt mindaddig, amíg fel kellett volna adni a megrendelést.. azt már nem engedte:-)) de jó az irány...

Több
2017 ápr. 10 22:12 #8 Írta: kovacshazi
Derítsd ki milyen Cart modult használsz és nézd meg annak van-e sablon felülírása. Ha nincs akkor készíts, ha van akkor szerkeszd és a popup linkre cseréld le a kosárból a fizetéshez vezető linket.
A popup linket a com_virtuemart/views/cart/padded.php fájlban találod.

www.webprogramok.hu

www.joomladay.hu

Több
2017 ápr. 11 08:29 #9 Írta: rizsapecs
Szia! gondoltam erre, meg is kerestem mind kettő file-t.. csak sajnos ehhez én már nem értek.. próbáltam lecserélni a linket, de nem működött, teljesen más a link generálása a két modulban. ha csak simán kicseréltem, elszállt az egész oldal..

Több
2017 ápr. 11 08:39 #10 Írta: kovacshazi
Nem szép megoldás, de ha egyszerűen a kosársablonban teljes egészében lecseréled a linket arra amivel jó az oldal?
Ha jól sejtem ehelyett
<?php if ($data->totalProduct) echo  $data->cart_show; ?>

Valami ilyen:
<?php if ($data->totalProduct) echo  '<a href="jolinkedaböngeszőcímsorból" tilte="Kosár"/>Ugrás a kosárhoz</a>'; ?>

www.webprogramok.hu

www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: rizsapecs