- Köszönetek: 1
- Fórum
- Bővítmények
- E-kereskedelem
- Virtuemart - Vásárló eddigi rendeléseinek számát szeretném kijelezni a rendelési mailben
× Kereskedelmi és bolt bővítmények
Virtuemart - Vásárló eddigi rendeléseinek számát szeretném kijelezni a rendelési mailben
- rizsapecs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
Kevesebb Több
2016 nov. 29 14:16 #1 Írta: rizsapecs
Virtuemart - Vásárló eddigi rendeléseinek számát szeretném kijelezni a rendelési mailben téma létrehozva rizsapecs által
Sziasztok!
Tud valaki olyan beállítási lehetőséget, hogy az üzlet rendelésről kapott mail-ben megjelenjen, hogy a vásárló hányadik rendelése?
Azért lenne fontos, mert első alkalommal történő vásárláskor mindenképpen telefonos egyeztetés lenne.
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv:
Zs.
Tud valaki olyan beállítási lehetőséget, hogy az üzlet rendelésről kapott mail-ben megjelenjen, hogy a vásárló hányadik rendelése?
Azért lenne fontos, mert első alkalommal történő vásárláskor mindenképpen telefonos egyeztetés lenne.
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv:
Zs.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 nov. 29 16:34 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Virtuemart- Vásárló eddigi rendeléseinek számát szeretném kijelezni a rendelési mailben
Az adatbázisból le kellene ezt a számot kérni, és azt kiíratni a levélben. Ehhez szerintem egyedi megoldás kell.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- rizsapecs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
Kevesebb Több
2016 dec. 13 15:50 #3 Írta: rizsapecs
rizsapecs válaszolt a következő témában: Virtuemart- Vásárló eddigi rendeléseinek számát szeretném kijelezni a rendelési mailben
Köszi szépen.. eddig én sem találtam más megoldást..
- rizsapecs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
Kevesebb Több
2017 szept. 21 21:17 #4 Írta: rizsapecs
rizsapecs válaszolt a következő témában: Virtuemart- Vásárló eddigi rendeléseinek számát szeretném kijelezni a rendelési mailben
Sziasztok!
Találtam egy sokoldalú plugint, ami többek között ezt is korrektül kezeli:
open-tools.net/virtuemart/advanced-ordernumbers.html
üdv
Rizsapecs
Találtam egy sokoldalú plugint, ami többek között ezt is korrektül kezeli:
open-tools.net/virtuemart/advanced-ordernumbers.html
üdv
Rizsapecs