- Köszönetek: 1
Kereskedelmi és bolt bővítmények
Virtuemartban hogy lehet megoldani, hogy fizetés után letölthesse az adott fájlt amiért fizetett?
- sanya93
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
Virtuemartban hogy lehet megoldani, hogy fizetés után letölthesse az adott fájlt amiért fizetett? téma létrehozva sanya93 által
Virtuemartban hogy lehet megoldani, hogy fizetés után letölthesse az adott fájlt amiért fizetett?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Virtuemartban hogy lehet megoldani, hogy fizetés után letölthesse az adott fájlt amiért fizetett?
Talán segít:
VirtueMart 2.x. How to enable downloadable products
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- sanya93
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
sanya93 válaszolt a következő témában: Virtuemartban hogy lehet megoldani, hogy fizetés után letölthesse az adott fájlt amiért fizetett?
Végig csináltam ahogy leírja de nem látom így sem a lényegét, hogy pl egy mp3 zeneszámot hogy kap meg fizetés után a vevő.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Virtuemartban hogy lehet megoldani, hogy fizetés után letölthesse az adott fájlt amiért fizetett?
Én arra tippelek, hogy miután megvetted, utána a korábbi vásárlások stb menü alatt elérheted.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 125
csezo válaszolt a következő témában: Virtuemartban hogy lehet megoldani, hogy fizetés után letölthesse az adott fájlt amiért fizetett?
A terméknél a TERMÉK KÉPEK fül alatt tölthetsz fel olyan fájl-t, amit megjelölhetsz letölthetőnek. Elvileg ezt vásárlás után le tudod tölteni.
Gyakorlatilag ha nem öltél bele sok időt, akkor javaslom, hogy felejtsd el a VirtueMart-ot. Sok áruházat megcsináltam vele, szeretem, de inkább szerettem. Amíg a "konkurens" webáruház motorok fejlődnek, addig a VM évek óta csak hibajavításokkal jön elő, semmi lényegi változás, semmi fejlődés. Ha ma állnék neki, akkor nem ezt választanám
Egyébként itt egy kiegészítő, ami erre a célra van optimalizálva
store.webkul.com/Joomla-Virtuemart-Downloadable-Product.html
Gyakorlatilag ha nem öltél bele sok időt, akkor javaslom, hogy felejtsd el a VirtueMart-ot. Sok áruházat megcsináltam vele, szeretem, de inkább szerettem. Amíg a "konkurens" webáruház motorok fejlődnek, addig a VM évek óta csak hibajavításokkal jön elő, semmi lényegi változás, semmi fejlődés. Ha ma állnék neki, akkor nem ezt választanám
Egyébként itt egy kiegészítő, ami erre a célra van optimalizálva
store.webkul.com/Joomla-Virtuemart-Downloadable-Product.html
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
- sanya93
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
sanya93 válaszolt a következő témában: Virtuemartban hogy lehet megoldani, hogy fizetés után letölthesse az adott fájlt amiért fizetett?
De csak képfájlt lehet feltölteni virtuemartban. Melyik shoppot ajánlod? Ahol a vásárló meg tud venni egy pl, mp3 zenefájlt, úgy hogy fizetés után letölthetővé váljon neki.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.