- Köszönetek: 0
Képátméretezés webáruháznál
- karikusz
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
Képátméretezés webáruháznál téma létrehozva karikusz által
Sziasztok!
Hátha valaki belefutott már ilyen igénybe.
Van egy igazolvánnyal foglalkozó oldal. Az igazolvány megrendelésénél a felhasználó amikor feltölti a képet akkor lehessen szerkeszteni. Álló kép kell az igazolványhoz adott képméretaránnyal, de a felhasználók nemigen fogják kivágdosni és átméretezni a képeket. Valami olyasmire gondolok ami a Jomsocial avatar feltöltésénél van (csatolom).
Valami webáruházra vagy egy üzenőküldő formra gondolok itt, bár az utóbbinál fizetési opció is kellene, mint az RS Formnál.
Vagy valakinek egyéb ötlet? Köszi.
Hátha valaki belefutott már ilyen igénybe.
Van egy igazolvánnyal foglalkozó oldal. Az igazolvány megrendelésénél a felhasználó amikor feltölti a képet akkor lehessen szerkeszteni. Álló kép kell az igazolványhoz adott képméretaránnyal, de a felhasználók nemigen fogják kivágdosni és átméretezni a képeket. Valami olyasmire gondolok ami a Jomsocial avatar feltöltésénél van (csatolom).
Valami webáruházra vagy egy üzenőküldő formra gondolok itt, bár az utóbbinál fizetési opció is kellene, mint az RS Formnál.
Vagy valakinek egyéb ötlet? Köszi.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
kovacshazi válaszolt a következő témában: Képátméretezés webáruháznál
Az RSForm egy jó űrlapkezelő rengeteg egyedi problémt meg lehet benne oldani. Van egy kieg ami azt ígéri amit Te szeretnél, de én még sosem használtam:
extensions.perfectwebteam.com/news/pwt-image-130-released
extensions.perfectwebteam.com/news/pwt-image-130-released
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: karikusz
- karikusz
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
karikusz válaszolt a következő témában: Képátméretezés webáruháznál
Köszi.
Hogy ezt én miért nem találtam meg
)) Közben rájöttem, hogy lehet, hogy egy webáruház lesz a befutó. 
Csak annál meg tuti nem lesz ilyen képszerkesztési lehetőség a felhasználói adatok megadásánál. Elvileg írtam az összes webáruház fejlesztőnek, de akik visszaírtak azoknál nincs ilyen. Szóval lehet, hogy egyedi fejlesztés lesz a vége.
Hogy ezt én miért nem találtam meg

Csak annál meg tuti nem lesz ilyen képszerkesztési lehetőség a felhasználói adatok megadásánál. Elvileg írtam az összes webáruház fejlesztőnek, de akik visszaírtak azoknál nincs ilyen. Szóval lehet, hogy egyedi fejlesztés lesz a vége.

Utolsó szerkesztés: 3 éve 1 hónapja karikusz által.
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
Az RSForm tud PayPalt, így ha az mint fizetés megfelelő akkor nem biztos hogy webáruház.
VirtueMarthoz ezek vanak, de itt nem tudod méretezni, vágni a képeket:
cmsmart.net/virtuemart-extensions/virtue...-order-upload-plugin
www.linelab.org/extensions/joomla-extens...or-virtuemart-detail
codecanyon.net/item/order-upload-images-for-virtuemart/11887899
VirtueMarthoz ezek vanak, de itt nem tudod méretezni, vágni a képeket:
cmsmart.net/virtuemart-extensions/virtue...-order-upload-plugin
www.linelab.org/extensions/joomla-extens...or-virtuemart-detail
codecanyon.net/item/order-upload-images-for-virtuemart/11887899
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
- karikusz
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
karikusz válaszolt a következő témában: Képátméretezés webáruháznál
Szia
Igen jól tudod, hogy tudja a paypal-os fizetést is. A megrendelések feldolgozásának a leegyszerűsítése miatt gondoltam a webáruházra. Jó lenne, ha tudnék plusz egyedi fizetési/szállítási státuszt állítani automatikus e-mail küldéssel. Például futárnak átadva. Azt meg csak a webáruházak szokták tudni.
Néztem a virtuemarthoz is, de sajnos ahogy Te is látod nincs olyan még lefejlesztve ami nekem kellene.
Egy ilyet találtam, de ez szerintem bonyolult a felhasználóknak:
demo.wdmtech.com/business-card2
Köszi a válaszaidat
Igen jól tudod, hogy tudja a paypal-os fizetést is. A megrendelések feldolgozásának a leegyszerűsítése miatt gondoltam a webáruházra. Jó lenne, ha tudnék plusz egyedi fizetési/szállítási státuszt állítani automatikus e-mail küldéssel. Például futárnak átadva. Azt meg csak a webáruházak szokták tudni.

Néztem a virtuemarthoz is, de sajnos ahogy Te is látod nincs olyan még lefejlesztve ami nekem kellene.
Egy ilyet találtam, de ez szerintem bonyolult a felhasználóknak:
demo.wdmtech.com/business-card2
Köszi a válaszaidat

- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
Az igazolványt automatikusan készítitek? Emiatt kell a képszerkesztés opció?
Mi lenne, ha megkérnéd az ügyfelet, hogy csinálja meg előtte az RSFormban és küld vissza neki emailben az elkészült képet, majd rendelje meg az igazolványt a VirtueMartban.
Ha pedig van kész fotója,akkor meg simán rendelje meg a webáruházban RS Form előmunka nélkül.
Ha nem automatikus az igazolvány készítése akkor pedig talán nem is fontos a kivágás stb opció, mert úgy is kell az emberi beavatkozás az igazolvány elkészítéséhez.
Mi lenne, ha megkérnéd az ügyfelet, hogy csinálja meg előtte az RSFormban és küld vissza neki emailben az elkészült képet, majd rendelje meg az igazolványt a VirtueMartban.
Ha pedig van kész fotója,akkor meg simán rendelje meg a webáruházban RS Form előmunka nélkül.
Ha nem automatikus az igazolvány készítése akkor pedig talán nem is fontos a kivágás stb opció, mert úgy is kell az emberi beavatkozás az igazolvány elkészítéséhez.
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.