Sok kisgyermekes ismerősöm van akik folyamatosan böngészik, hogy mi hol olcsóbb a gyermeknek pl. pelenka...stb. Illetve nagyon nagy a választék is. Arra gondoltam, hogy egy oldalra össze lehetne szedni az ilyen infókat. Amire gondoltam, hogy a felhasználók a frontendről fel tudnák vinni a rendszerbe a termékeket, leírással, irányárral, illetve, hogy az adott termék hol kapható. A termék adatlapnál lenne hozzászólási lehetőség, hogy le tudják írni a véleményeiket az adott termékről. Ez eddig nem egy bonyolult történet.

A csavar ott lenne benne, hogy meg lehetne adni az adminról, hogy mikor akciós (kiemelt) a termék. Ez sem egy bonyolult dolog. De viszont ezt úgy szeretném, hogy a frontenden a felhasználó a termék adatlapján meg tudja adni, hogy ha akciós (vagy kiemelt) a termék akkor kapjon egy értesítést e-mailben, hogy nézze meg az adatlapot mert a termék most olcsóbban kapható. A rendszerben nem kell arra lehetőség, hogy online lehessen rendelni mert nem online webáruházra gondoltam, szóval akár egy tartalom kezelő is szóba jöhet.
Valakinek valami ötlet, hogy merre érdemes elindulni?