Webáruház értesítéssel

Több
6 éve 5 hónapja #13012 Írta: karikusz
Webáruház értesítéssel téma létrehozva karikusz által
Sok kisgyermekes ismerősöm van akik folyamatosan böngészik, hogy mi hol olcsóbb a gyermeknek pl. pelenka...stb. Illetve nagyon nagy a választék is. Arra gondoltam, hogy egy oldalra össze lehetne szedni az ilyen infókat. Amire gondoltam, hogy a felhasználók a frontendről fel tudnák vinni a rendszerbe a termékeket, leírással, irányárral, illetve, hogy az adott termék hol kapható. A termék adatlapnál lenne hozzászólási lehetőség, hogy le tudják írni a véleményeiket az adott termékről. Ez eddig nem egy bonyolult történet. :) A csavar ott lenne benne, hogy meg lehetne adni az adminról, hogy mikor akciós (kiemelt) a termék. Ez sem egy bonyolult dolog. De viszont ezt úgy szeretném, hogy a frontenden a felhasználó a termék adatlapján meg tudja adni, hogy ha akciós (vagy kiemelt) a termék akkor kapjon egy értesítést e-mailben, hogy nézze meg az adatlapot mert a termék most olcsóbban kapható. A rendszerben nem kell arra lehetőség, hogy online lehessen rendelni mert nem online webáruházra gondoltam, szóval akár egy tartalom kezelő is szóba jöhet.

Valakinek valami ötlet, hogy merre érdemes elindulni?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 5 hónapja #13044 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Webáruház értesítéssel
Még gondolkozok rajta, esetleg AdsManager, körbe kellene nézni a JED-en, hogy milyen bővítménnyel lehetne legjobban lefedni az igényt.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 4 hónapja #13148 Írta: karikusz
karikusz válaszolt a következő témában: Webáruház értesítéssel
Köszi a választ. Az Ads manager csak a "hirdetést" feladónak tud küldeni sajnos, :( de nem volt rossz az ötlet.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!