- Köszönetek: 0
Keresek egy szerkesztőt vagy beépülő modult
- Mirian
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2016 júl. 18 20:39 #1 Írta: Mirian
Keresek egy szerkesztőt vagy beépülő modult téma létrehozva Mirian által
Sziasztok!
Keresek egy olyan szerkesztőt vagy alapértelmezett szerkesztőbe épülő bővítményt, ami segít például az oszlopos elrendezésben.
Volt egy amit jól tudtam használni, de meghibásodott amikor frissítettem a Joomlá-t.
Ez volt az.
Köszi előre is!
Keresek egy olyan szerkesztőt vagy alapértelmezett szerkesztőbe épülő bővítményt, ami segít például az oszlopos elrendezésben.
Volt egy amit jól tudtam használni, de meghibásodott amikor frissítettem a Joomlá-t.
Ez volt az.
Köszi előre is!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Mirian
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 0
2016 júl. 19 12:43 #2 Írta: Mirian
Kösz, már megoldottam.
Ha valaki hasonlót keresne: Bootstrap Row Builder
Az új Joomla 3.6-al is rendben működik, TinyMCE szerkesztőbe beépülőként egy gombbal elérhető. A frissítéseket, ha belső üzenet jön, nem közvetlenül, hanem a fejlesztői oldalon lehet majd letölteni.
Mirian válaszolt a következő témában: Keresek egy szerkesztőt vagy beépülő modult
Mirian írta: Sziasztok!
Ez volt az.
Köszi előre is!
Kösz, már megoldottam.
Ha valaki hasonlót keresne: Bootstrap Row Builder
Az új Joomla 3.6-al is rendben működik, TinyMCE szerkesztőbe beépülőként egy gombbal elérhető. A frissítéseket, ha belső üzenet jön, nem közvetlenül, hanem a fejlesztői oldalon lehet majd letölteni.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!