Link with Article Images on Facebook - Közösségi megosztás támogatása kép nélküli tartalmak esetében

Több
2015 márc. 12 18:39 #11 Írta: BlackHeart
Az az érdekes, hogy a főoldalon van egy RokSprocket Module annak a képei látszanak. És van a láblécben egy térkép képként az is látszik. De ha egy csikket osztok meg akkor ott a láblécben lévő kép sem látszik.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2015 márc. 13 14:14 #12 Írta: BlackHeart
Áttelepítettem az oldalt másik szerverekre. 2 különböző konfigurációval próbáltam. Eltérő php verziókkal is. Ezeken sem működik a cikkben lévő képek megosztása. Esetleg valakinek valami ötlet?

Több
2015 márc. 16 10:51 #13 Írta: Balázs
Ha a szolgáltató ugyanaz, akkor nem fog menni, még életerő PHP beállítások mellett sem, mert valószínűleg ugyan olyan módon vannak bekonfigurálva.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2015 márc. 16 11:35 #14 Írta: csicsa55
<OFF>Hogyhogy nem Te vagy a VUF WEBMASTER?
Hogy hagyhattad? :D</OFF>

Több
2015 márc. 16 11:39 #15 Írta: csicsa55
Van egy legalábbis számomra bosszantó hiba vagy hiányosság a fórumon. Ha én válaszolok valakinek, akkor ne a legvégére dobja, hanem közvetlenül alá, vagy legalább jelezze, hogy melyik hozzászólásra válaszolok.

Több
2015 márc. 16 12:41 - 2015 márc. 16 12:45 #16 Írta: Zotius

csicsa55 írta: Van egy legalábbis számomra bosszantó hiba vagy hiányosság a fórumon. Ha én válaszolok valakinek, akkor ne a legvégére dobja, hanem közvetlenül alá, vagy legalább jelezze, hogy melyik hozzászólásra válaszolok.

Lehet, hogy nem teljes értékű megoldás, de használhatod erre az Idézet gombot, hogy megjelenjen az a hozzászólás, amelyre válaszolsz. Úgy, mint most ez esetben.
Utolsó szerkesztés: 2015 márc. 16 12:45 Zotius által.

Több
2015 márc. 16 12:46 #17 Írta: Zotius

csicsa55 írta: <OFF>Hogyhogy nem Te vagy a VUF WEBMASTER?
Hogy hagyhattad? :D</OFF>

Figyelem: Spoiler!