- Köszönetek: 68
oldal támadási kísérlet - Mit kell tennem?
- csicsa55
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Lottó
Kevesebb
Több
3 éve 7 hónapja #15531
Írta: csicsa55
oldal támadási kísérlet - Mit kell tennem? téma létrehozva csicsa55 által
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
3 éve 7 hónapja #15533
Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: oldal támadási kísérlet - Mit kell tennem?
Első: 134.209.225.85 IP cím letiltása, ez CPanelen is megoldható, ha van CPanel, ha nem akkor .htaccess-ben
Második: Jó hogy legalább a Marco Inspectort használod, de egy tűzfal progi szerintem megnyugtatóbb. RS Firewall, vagy Akeeba AdminTools
Második: Jó hogy legalább a Marco Inspectort használod, de egy tűzfal progi szerintem megnyugtatóbb. RS Firewall, vagy Akeeba AdminTools
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
3 éve 7 hónapja - 3 éve 7 hónapja #15548
Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Zotius válaszolt a következő témában: oldal támadási kísérlet - Mit kell tennem?
Sziasztok!
A System - Marco's SQL Injection - LFI Interceptor plugin az IP cím tiltást alapból megteszi, de alapból csak 3600 sec időtartamra, vagyis 1 órára.
Ezt az időt kell jó magasra (pl. 604800 = 1 hét) megemelni, hogy a támadónak elmenjen a kedve az ármánykodástól.
A kísérletek száma alapból 3, saját döntés alapján ez is lecsökkenthető.
A .htaccess vagy cPanel-es tiltást nem tartom jó megoldásnak, mert efféle jelentések nem csak egy, hanem rengeteg IP címről érkez(het)nek - így ez a lista igen hosszúra nőne. Én is szinte hetente kapok ilyeneket a céges oldalaknál, a világ több pontjáról kezdeményezett támadásokról. Eddig még mind el lett zavarva melegebb égtájakra.
A System - Marco's SQL Injection - LFI Interceptor plugin az IP cím tiltást alapból megteszi, de alapból csak 3600 sec időtartamra, vagyis 1 órára.
Ezt az időt kell jó magasra (pl. 604800 = 1 hét) megemelni, hogy a támadónak elmenjen a kedve az ármánykodástól.

A kísérletek száma alapból 3, saját döntés alapján ez is lecsökkenthető.
A .htaccess vagy cPanel-es tiltást nem tartom jó megoldásnak, mert efféle jelentések nem csak egy, hanem rengeteg IP címről érkez(het)nek - így ez a lista igen hosszúra nőne. Én is szinte hetente kapok ilyeneket a céges oldalaknál, a világ több pontjáról kezdeményezett támadásokról. Eddig még mind el lett zavarva melegebb égtájakra.
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

Utolsó szerkesztés: 3 éve 7 hónapja Zotius által. Indoklás: kiegészítés