Spam támadás nem tudok belépni az admin felületbe

Több
4 éve 1 hete #15139 Írta: ozikS
Sziasztok !

Egy ismerősömnek kb 6-7 éve csináltam egy joomla oldalt ami egy apartman bemutatót oldal elérhetőséggel.
Egyszer más volt spam probléma, akkor leszedtem az email-t és a foglalási űrlapot, csak egy telefonszám volt az oldalon.
Most lekapcsolták az oldalt, mert feltörte egy robot, a szerverüket totál leterhelte.
Nem emlékszem már de talán 1.6-os verzió volt ? Az oldalt leszedtem ftp-n keresztül, de xampp-on futtatva nem jön be a menü,semmi nem működik.
Admin felületen nem enged be, úgy se hogy mysql-ben megváltoztattam a jelszót, viszont az adatbázis bővült egy 33 ezer felhasználóval.
Szeretném kérni a segítségeteket, nálam itt megállt a tudomány,van-e esetleg olyan emberke aki rendbe tudná hozni az oldalt és biztonságosra megcsinálni ?

melléklet nem található

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
4 éve 1 hete - 4 éve 1 hete #15140 Írta: Motoros
"leszedtem az email-t és a foglalási űrlapot"
Ettől függetlenül közvetlen hivatkozáson keresztül még biztosan lehet regisztrálni.
A .htaccess fájlt (ha Apache kiszolgáló) egészítsd ki + feltétellel!
pl.
- a hivatkozó nem a Ti oldalatok
- a böngésző elsődleges nyelve nem magyar
Akkor POST esetén kapjon egy 403-ast...

"6-7 éve csináltam egy joomla oldalt, talán 1.6-os verzió volt, de xampp-on futtatva nem jön be "
És ha nem a legutolsót telepíted, hanem keresnél egy régi xampp-ot?
Utolsó szerkesztés: 4 éve 1 hete Motoros által. Indoklás: Kihagytam a "POST"-ot

Több
4 éve 6 napja #15144 Írta: kovacshazi
Nem gondolnám, hogy egy apartmannál szerencsés a csak magyar nyelvű látogatók engedélyezése.
Ha tényleg csak bemutatkozó oldal és egy űrlap akkor nem lehet olyan nagy feladat a legújabb Joomlára átvinni a tartalmat. Szerintem ez a legjobb megoldás, ha kell megoldom.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu