Mi a teendő, hogy ne törjék fel újra az oldalam?

Több
9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja #6667 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Mi a teendő, hogy ne törjék fel újra az oldalam?
Ha jól emlékszem, akkor csak 3.2.7-ig fogja vinni a telepítő az alacsony PHP verzió miatt.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 9 éve 11 hónapja Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

• tudatlan
  • tudatlan profilkép Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 11 hónapja #6694 Írta: tudatlan
tudatlan válaszolt a következő témában: Mi a teendő, hogy ne törjék fel újra az oldalam?
Nem is tudom elindítani a telepítőt.
"We can't install the update to 3.3.6 as your host doesn't support the minimum requirements for Joomla 3.3.6 and there is no alternative available."

Vagy töltsem le a 3.2.7-et és manuálisan nyomjam fel, majd a lementett weblapot valahogyan be tudom emelni?

Több
9 éve 11 hónapja #6698 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Mi a teendő, hogy ne törjék fel újra az oldalam?
Ha elindítod a belső frissítést, akkor az alacsony PHP verzió miatt, csak 3.2.7-ig fogja frissíteni az aktuálisan legfrisebb verzió helyett.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

• tudatlan
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 11 hónapja #6709 Írta: tudatlan
tudatlan válaszolt a következő témában: Mi a teendő, hogy ne törjék fel újra az oldalam?
Mit értünk belső telepítés alatt.
Hosszú távú támogatást választva csak 2.x re enged frissíteni.
Ha rövid távút választok, akkor meg kiírja, hogy nem frissíthető PHP probléma miatt!

Több
9 éve 11 hónapja #6711 Írta: Balázs
Eddig úgy volt, hogy annak ellenére, hogy nem volt meg a PHP 5.3.10 engedte a frissítést, de csak 3.2.7-ig frissítette, természetesen ezen gyakorlaton változtathattak is. Ha már nincs meg ez az opció akkor végezd el kézzel a bővítménykezelőn keresztül, egy biztonsági mentés után. Erre van szükséged: Joomla_3.2.7-Stable-Update_Package.zip

A következő felhasználók mondtak köszönetet: tudatlan

• tudatlan
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja #6732 Írta: tudatlan
Hát én frissítettem.
Kaptam egy csomó errort (mellékelem fájlban) és egyenlőre nem megy az oldal

Szerk: Egy modul letiltva egyenlőre megy az oldal
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 11 hónapja tudatlan által.