question-circle Modulbetöltési hiba a legutóbbi (3.10.4-re való) frissítés után

Több
2022 jan. 16 16:47 #1 Írta: danyuska
Sziasztok!

A legutóbbi joomla-update után a modulok betöltése hibásan működik az egyik általam menedzselt oldalon.
A honlapon többek között van 4-5 szolgáltatás oldal. Mindegyik szolgáltatástípusnak saját, az adott oldalon belüli navigációt segítő oldalsávja.
Az oldalsávot anno modulokkal oldottam meg.
  • Típusa: "Egyéni html",
  • Tartalma: adott szolgáltatásoldalon belüli navigációt segítő egyszerű horgonylinkek.
  • Egy modul csak egy oldalhoz tartozik.

Hiba jellege: Az aktuálisan legutoljára módosított (legyen az tartalmi, állapotváltozás stb.) modul tölt be az összes többi szolgáltatásoldalon is.
Ha viszont egyszerre csak egyetlen szolgáltatás-oldalhoz kapcsolom be a vonatkozó modult, akkor még jól működik.

Saját témát használok, ami évek óta hibátlanul működik.
A joomla admin sem jelez hibát.
Jobb híjján az oldalsávon található modulok megjelenését átmenetileg letiltottam.
Az oldalt magát folyamatosan karbantartom, frissítem a joomla-motort és az egyes pluginokat.

Joomla aktuális verziója: 3.10.4
Php-verzió: 7.4.27

Lokál környezetben beüzemeltem és megnéztem az egyel korábbi joomla-verziót (3.10.3), ott még hibátlanul működtek a modulok.
Próbáltam letiltani a működésbe esetleg bezavaró további pluginokat is, de az sem oldotta meg.
Nem igazán szeretném emiatt a hiba miatt visszaállítani az oldalt az előző verzióra, viszont az oldalnavigációra is szükségem van, nagyban javítja az oldal használhatóságát.

Van valakinek ötlete, mi lehet a gond? S hogy tudnám áthidalni a problémát?

Előre is köszönöm a segítséget!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

  • kovacshazi
  • kovacshazi profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Mindent lehet, csak akarni kell
Több
2022 jan. 18 10:44 #2 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Modulbetöltési hiba a legutóbbi (3.10.4-re való) frissítés után
Biztos tippem nincs, de valamelyik hátha segít:
Első: Megjött 3.10.5, hátha abban ez ismét jó
Kettő: Nincs esetleg Cache beállítva ezekre a modulokra és az kavar be? A Bővített beállítások fülön a Gyorsítótárazás értéket állítsd Nincs gyorsítótárazásra

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2022 jan. 18 13:08 #3 Írta: danyuska
danyuska válaszolt a következő témában: Modulbetöltési hiba a legutóbbi (3.10.4-re való) frissítés után
Köszi a jó hírt az érkező frissítéséről! :)
A legújabb update bugfix listájában meg is találtam a javítást. Bár tesztelni majd csak holnap tudom.
github.com/joomla/joomla-cms/pull/36324

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2022 jan. 22 10:43 #4 Írta: danyuska
danyuska válaszolt a következő témában: Modulbetöltési hiba a legutóbbi (3.10.4-re való) frissítés után
Igen, a frissítéssel megjavult a hiba! Köszönöm a segítséget! :)

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!