Sziasztok!
A legutóbbi joomla-update után a modulok betöltése hibásan működik az egyik általam menedzselt oldalon.
A honlapon többek között van 4-5 szolgáltatás oldal. Mindegyik szolgáltatástípusnak saját, az adott oldalon belüli navigációt segítő oldalsávja.
Az oldalsávot anno modulokkal oldottam meg.
- Típusa: "Egyéni html",
- Tartalma: adott szolgáltatásoldalon belüli navigációt segítő egyszerű horgonylinkek.
- Egy modul csak egy oldalhoz tartozik.
Hiba jellege: Az aktuálisan legutoljára módosított (legyen az tartalmi, állapotváltozás stb.) modul tölt be az összes többi szolgáltatásoldalon is.
Ha viszont egyszerre csak egyetlen szolgáltatás-oldalhoz kapcsolom be a vonatkozó modult, akkor még jól működik.
Saját témát használok, ami évek óta hibátlanul működik.
A joomla admin sem jelez hibát.
Jobb híjján az oldalsávon található modulok megjelenését átmenetileg letiltottam.
Az oldalt magát folyamatosan karbantartom, frissítem a joomla-motort és az egyes pluginokat.
Joomla aktuális verziója: 3.10.4
Php-verzió: 7.4.27
Lokál környezetben beüzemeltem és megnéztem az egyel korábbi joomla-verziót (3.10.3), ott még hibátlanul működtek a modulok.
Próbáltam letiltani a működésbe esetleg bezavaró további pluginokat is, de az sem oldotta meg.
Nem igazán szeretném emiatt a hiba miatt visszaállítani az oldalt az előző verzióra, viszont az oldalnavigációra is szükségem van, nagyban javítja az oldal használhatóságát.
Van valakinek ötlete, mi lehet a gond? S hogy tudnám áthidalni a problémát?
Előre is köszönöm a segítséget!