Joomla oldal visszaállítása mentésből

Több
2 éve 11 hónapja #16516 Írta: Misi
Joomla oldal visszaállítása mentésből téma létrehozva Misi által
Sziasztok!Van egy joomla mentésem ami elvileg 2015  és szerintem joomla 3 verzió. Az adat bázis neve joomla 3 ebből gondolom, hogy joomla 3. 2015 ben az oldal szolgáltatónál volt és onnan mentettem le. A formátuma ez: backup-10.12.2015_19-16-56_npotxe.tar Az oldalt élete szeretném kelteni, hogy böngészhessem a benne lévő cikkeket. Tudnátok abban segíteni, hogy mi a minimum feltétele annak, hogy elinduljon?Eddig ennyit csináltam:- a mentésből az adatbázist feltöltöttem- Az adat állományt beraktam a web/teszt mappába - configuration.php nézelődve viszont már nem vagyok biztos, hogy mit kellene módosítani 

melléklet nem található

melléklet nem található

Mellékletek:

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2 éve 11 hónapja #16517 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla oldal visszaállítása mentésből
Ha csak a fájlok vannak meg az nem lesz elegendő, mivel az adatok egy adatbázisban vannak eltárolva. Tehát az adatbázisban szereplő táblákról is kellene a backup.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2 éve 10 hónapja #16518 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Joomla oldal visszaállítása mentésből
Először is nem tiszta miért a web/teszt mappaba raktad a fájlokat.
A másik, hogy a configuration.php fájlban be kell állítanod az adatbázis elérését.
Kell az adatbázis neve, felhasználója és jelszava.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu