- Fórum
- Joomla!
- Beállítás és üzemeltetés
- J4 - ExtensionAdapter.php-ben lévő hibára utaló PHP figyelmeztetés
J4 - ExtensionAdapter.php-ben lévő hibára utaló PHP figyelmeztetés
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
Kevesebb Több
2021 szept. 21 11:39 #1 Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
J4 - ExtensionAdapter.php-ben lévő hibára utaló PHP figyelmeztetés téma létrehozva Zotius által
Az administrator\error_log fájlban megint találtam egy figyelmeztetést:Az üzenet által jelzett sor ez:
Mivel ez a fájl a Joomla 4 Core része, így szerintem a javítás is a T. Fejlesztők feladata (lenne)
PHP Notice: Trying to get property 'id' of non-object in /home/zotiushu/j4.zotius.hu/libraries/src/Updater/Adapter/ExtensionAdapter.php on line 333
$this->latest->client_id = ApplicationHelper::getClientInfo($this->latest->client, true)->id;
Mivel ez a fájl a Joomla 4 Core része, így szerintem a javítás is a T. Fejlesztők feladata (lenne)
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2021 szept. 21 12:26 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: J4 - ExtensionAdapter.php-ben lévő hibára utaló PHP figyelmeztetés
Az egyik komment alapján ez akkor van mikor egy komponens Joomla! 3 és Joomla! 4 kompatibilis is, amely kizárja egymást: github.com/joomla/joomla-cms/issues/35376
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!