- Köszönetek: 0
Kéttényezős hitelesítés beépülőmodul ki és bekapcsolása
- tudatlan2
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2021 márc. 04 07:53 #1 Írta: tudatlan2
Kéttényezős hitelesítés beépülőmodul ki és bekapcsolása téma létrehozva tudatlan2 által
Sziasztok,
azt hiszem kizártam magam a weboldalról.
Be volt állítva a kéttényezős hitelesítés és gondoltam átmenetileg kikapcsolom. Letiltottam a Kéttényezős hitelesítést, de az admin oldal továbbra is kéri a kódot, amit persze hiába generáltatok le a telefonon (Google Hitelesítő) nem fogadja el.
Két kérdésem van: Mit ronottam el?
Hogyan tudom megoldani a problémát?
Köszönöm
azt hiszem kizártam magam a weboldalról.
Be volt állítva a kéttényezős hitelesítés és gondoltam átmenetileg kikapcsolom. Letiltottam a Kéttényezős hitelesítést, de az admin oldal továbbra is kéri a kódot, amit persze hiába generáltatok le a telefonon (Google Hitelesítő) nem fogadja el.
Két kérdésem van: Mit ronottam el?
Hogyan tudom megoldani a problémát?
Köszönöm
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- tudatlan2
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2021 márc. 04 08:44 #2 Írta: tudatlan2
tudatlan2 válaszolt a következő témában: Kéttényezős hitelesítés beépülőmodul ki és bekapcsolása
pHpmyAdminon belépve ott a user, van két mező, ami a kéttényezős hitelesítésre utal. Ki merjem törölni?
otpKey
és otep.
otpKey
és otep.
- tudatlan2
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2021 márc. 04 09:47 #3 Írta: tudatlan2
tudatlan2 válaszolt a következő témában: Kéttényezős hitelesítés beépülőmodul ki és bekapcsolása
phpMyAdmin felületén megtaláltam a kiterjesztést és engedélyeztem újra, így a probléma talán megoldva.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2021 márc. 04 17:30 - 2021 márc. 04 17:31 #4 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Kéttényezős hitelesítés beépülőmodul ki és bekapcsolása
Igen, ez is egy jó megoldás.tudatlan2 írta: phpMyAdmin felületén megtaláltam a kiterjesztést és engedélyeztem újra, így a probléma talán megoldva.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 2021 márc. 04 17:31 Balázs által.