Email küldés hiba - from email cím probléma

Több
3 éve 7 hónapja #16137 Írta: pillerk
Email küldés hiba - from email cím probléma téma létrehozva pillerk által
Sziasztok Kedves Joomlások

A minap 3 új oldalm esetében is belefutottam egy eléggé kellemetlen problémába. Mindhárom oldalam kommersz hostingon van, ahol SMTP beállításokat használok. Mindhárom oldal SMTP beállításai helyesek, sikeresen elküldi az oldal a teszt e-mailt. De!

Mindhárom oldalam fizetős templatet használ, amelyekbe bele van itegrálva egy kapcsolat űrlap, ami nem a Joomla kapcsolat űrlapját használja, hanem valami 3. fél űrlapját, amely fél már leggyakrabban már nem is létezik - ergo se support se válasz. Ezek is működnek, ez alatt értem, hgoy elküldik ugyan a látogatók által kitöltött adatokat emailben, de a nagy problémám az, hogy a látogató által megadott email cím nevében. Namármost ha elírja, vagy rossz emailcímet ad meg, de ha helyeset is, akkor sem küldhet az oldal az Ő nevében, az Ő email címéről emailt!!! Miért nem a Server beállítások alatt beállított emailcímről küldi az odlal? Van erre valami trükk azonfelül, hogy 77 helyen átírjam a forráskódot? Tehát amit szeretnék, hogy bármilyem modul ami képes emailt küldeni (pl. JV Contact, SP PROPERTY, SP Page builder AJAX FORM) az az oldalam emailcémét használja küldőként, ne pedig a látogató saját maga megadott emailcímét álítsa be küldőnek. Szerencsésebb esetben csak SPAM be szerencsétlenebb esetben meg sem érkeznek az emailek.

Köszönöm

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
3 éve 7 hónapja #16138 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Email küldés hiba - from email cím probléma
Részben normális, hogy a feladónak a kitöltő email címe van beállítva, hogyha választ írsz a levelező programban akkor ne kellejn átíni.
Szerintem az SP Page Builder contact formban megadhatsz külön küldő email címet, tehát megadhatód azt ami az SMTP beállítás.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!