- Köszönetek: 0
Semmi nem jelenik meg, ezt írja ki: No configuration file found and no installation code available. Exiting...
- kristofkata
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
4 éve 4 hete - 4 éve 4 hete #15062
Írta: kristofkata
Semmi nem jelenik meg, ezt írja ki: No configuration file found and no installation code available. Exiting... téma létrehozva kristofkata által
Sziasztok!
Nem tudok belépni az admin felületre sem.
Egy push üzenetes alkalmazást szerettem volna csinálni. A leírásban az volt, hogy:
Másolja és illessze be a következőket közvetlenül a HTML záró törzscímke előtt.
<script type="application/javascript" src=" sdk.truepush.com/sdk/v2/app.js ">
<script>
var truepush = window.truepush || [];
truepush.push(function(){
truepush.Init({
id: "5d6612ff0f8aa6713b40de30"
},
function(error){
if(error) console.log(error);
})
})
</script>
Beraktam az "index.php" alján a "</body>" elé (Wordpresses leírásba írták, hogy oda kell berakni). Mentés után ez a szöveg jelent meg: "No configuration file found and no installation code available. Exiting...". Azóta nem látom az oldalt és nem tudok belépni az admin felültre sem. Nem gondoltam, hogy ekkora lesz a baj. Eléggé kétségbe vagyok esve.
A gyökérkönyvtárban megnyitottam az "index.php"-t, de ott nem látom ez a scriptet.
Mit csináljak?
Köszönök minden segítséget!
Nem tudok belépni az admin felületre sem.
Egy push üzenetes alkalmazást szerettem volna csinálni. A leírásban az volt, hogy:
Másolja és illessze be a következőket közvetlenül a HTML záró törzscímke előtt.
<script type="application/javascript" src=" sdk.truepush.com/sdk/v2/app.js ">
<script>
var truepush = window.truepush || [];
truepush.push(function(){
truepush.Init({
id: "5d6612ff0f8aa6713b40de30"
},
function(error){
if(error) console.log(error);
})
})
</script>
Beraktam az "index.php" alján a "</body>" elé (Wordpresses leírásba írták, hogy oda kell berakni). Mentés után ez a szöveg jelent meg: "No configuration file found and no installation code available. Exiting...". Azóta nem látom az oldalt és nem tudok belépni az admin felültre sem. Nem gondoltam, hogy ekkora lesz a baj. Eléggé kétségbe vagyok esve.
A gyökérkönyvtárban megnyitottam az "index.php"-t, de ott nem látom ez a scriptet.
Mit csináljak?
Köszönök minden segítséget!
Utolsó szerkesztés: 4 éve 4 hete kristofkata által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
4 éve 4 hete - 4 éve 4 hete #15064
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Semmi nem jelenik meg, ezt írja ki: No configuration file found and no installation code available. Exiting...
Kérdés, hogy melyik index.php-ba. Kevésbé gyakorlott felhasználók számára a JS beilleszthető a sablon beállításain belül (ha van ilyen lehetőség) vagy plugin segítségével is:
joomla.impression-estudio.gr/en/joomla-e...dd-custom-javascript
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 4 éve 4 hete Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kristofkata
- kristofkata
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
4 éve 4 hete #15065
kristofkata válaszolt a következő témában: Semmi nem jelenik meg, ezt írja ki: No configuration file found and no installation code available. Exiting...
Az admin oldalon a sablon beállításaiban van egy index.php, ott állítottam be, aztán megkerestem a cpanelben ugyanezt a php-t, de ott nem látom ezt a scriptet.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
4 éve 4 hete - 4 éve 4 hete #15067
Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Semmi nem jelenik meg, ezt írja ki: No configuration file found and no installation code available. Exiting...
Először is javasolt, hogy állítsd vissza a fájl eredeti tartalmát.
Utolsó szerkesztés: 4 éve 4 hete Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kristofkata
- kristofkata
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
4 éve 4 hete - 4 éve 4 hete #15068
kristofkata válaszolt a következő témában: Semmi nem jelenik meg, ezt írja ki: No configuration file found and no installation code available. Exiting...
Honnan tudom, mi volt az eredeti tartalma? Valahol megtalálható? Közben rájöttem 
Visszaállítottam, de nem történt semmi.

Visszaállítottam, de nem történt semmi.
Utolsó szerkesztés: 4 éve 4 hete kristofkata által.
- kristofkata
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
4 éve 4 hete #15069
A problémát isteni segítséggel megoldottam