Kiegészítők frissítése e-mail üzenet
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2019 ápr. 24 07:41 #1 Írta: kisgal
Kiegészítők frissítése e-mail üzenet téma létrehozva kisgal által
Sziasztok!
Van, volt egy jó kis funkció a rendszerben, hogy küldött értesítést e-mailben, ha egy kiegészítőnek van elérhető új verziója.
Ez most is van még és ha igen hol találom?
Üdv, kisgál
Van, volt egy jó kis funkció a rendszerben, hogy küldött értesítést e-mailben, ha egy kiegészítőnek van elérhető új verziója.
Ez most is van még és ha igen hol találom?
Üdv, kisgál
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2019 ápr. 24 16:06 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Kiegészítők frissítése e-mail üzenet
Én, ha jól tudom, ez az alaprendszer része, legalábbis én szoktam kapni a bővítményekről is értesítőt.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2019 ápr. 25 07:33 #3 Írta: kisgal
kisgal válaszolt a következő témában: Kiegészítők frissítése e-mail üzenet
Szia!
Igen, tudom. Van weblapom ahonnan kapom és van ahonnan nem. Korábban úgy emlékszem én kapcsoltam be illetve ki, de most nem találom ezért kérdeztem, hogy lehet valahol valamelyik verzióváltásnál átnevezték vagy áthelyezték?
Hol adom meg, hogy szóljon és milyen címre szóljon?
Igen, tudom. Van weblapom ahonnan kapom és van ahonnan nem. Korábban úgy emlékszem én kapcsoltam be illetve ki, de most nem találom ezért kérdeztem, hogy lehet valahol valamelyik verzióváltásnál átnevezték vagy áthelyezték?
Hol adom meg, hogy szóljon és milyen címre szóljon?
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2019 ápr. 25 08:08 #4 Írta: kisgal
kisgal válaszolt a következő témában: Kiegészítők frissítése e-mail üzenet
Közben rájöttem hisz csak el kellett volna olvasnom az e-mail üzenetet 
To apply the update login into your website:: http:/.......... and go to extension->extension manager->updates
Next notification will be tomorrow.
This email is automatically sent from a plugin on your website. If you don't want to receive anymore emails, login into the backend of your website and disable the plugin: 'System - Update Notifications'

To apply the update login into your website:: http:/.......... and go to extension->extension manager->updates
Next notification will be tomorrow.
This email is automatically sent from a plugin on your website. If you don't want to receive anymore emails, login into the backend of your website and disable the plugin: 'System - Update Notifications'
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2019 ápr. 25 13:27 #5 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Kiegészítők frissítése e-mail üzenet
Igen, azért a beépülő aktiválása elég kulcsfontosságú.