Contact Details Email cim a Front End , Back End

Több
4 éve 5 hónapja #14736 Írta: aamobba
Sziasztok van egy problemam Contact Details Email cim a Front End 1 email cim jelenik meg. a Back End en megoldotam hogy 2 emil cimet mentsen el. Az lenne a kerdesem hogy hol kell bealitsam hogy megy 1 email cim jelenjen meg. PL a@a.a , b@b.b igy kellene megjelenjen ha lehetseges. Toltotem fel 2 kepet a temaban.
Elore is koszonom
Mellékletek:

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
4 éve 5 hónapja #14737 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Contact Details Email cim a Front End , Back End
Nekem nem világos a kérdés, a képen egy ímélcím jelenik meg.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
4 éve 5 hónapja #14739 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Contact Details Email cim a Front End , Back End
Valóban nem teljesen tiszta a kérdés, ha sikerült megoldanod a 2 email címet akkor mi a problémád a megjelenítéssel?
Azt a mezőt amibe a második email címet felvetted nem tudod megjeleníteni?
Több megoldást is el tudok képzelni:
1. lehetőség: Olyan meglevő mezőbe veszem fel amit egyébként nem használsz. Például: Beosztás, vagy Fax és ezt a mezőt is megjeleníted a kapcsolat oldalon. Ha a sorrend nem megfelelő akkor a kapcsolat oldal sablon felülírással ez orvosolható.
2. lehetőség: Egyedi mező felvétele a Kapcsolattartók -> Elérhetőségeknél, majd ennek megjelenítése

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu