- Köszönetek: 2
Fehér képernyő a legtöbb admin oldalon
- kapula-gabor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2019 márc. 26 21:55 #1 Írta: kapula-gabor
Fehér képernyő a legtöbb admin oldalon téma létrehozva kapula-gabor által
Sziasztok,
Őszintén szólva nem tudom melyik kategóriába posztoljak ezzel...
Linuxon fejlesztek (néhány évnyi kihagyás után) XAMPP szerveren:
– PHP 7.2.16
– adatbázis 5.5.5-10.1.38-MariaDB
Egy darabig ment minden rendben, mígnem felmásoltam a dolgokat a szerverre (valós, élő tárhelyre) és fehér képernyő fogadott a honlap helyén.
Admin bejelentkeztető oldal betöltődik, be is lehet jelentkezni. De némelyik oldal helyett itt is fehér képernyő fogad: például a rendszerfájlok újratelepítése és az adatbázis javítása elérhető, de a cache törlése már nem. Lejárt elemeket lehet törölni, de a gyorsítótár és a visszavétel linkekre üres, fehér oldal töltődik be.
Tartalom --> Cikkek: fehér képernyő, Új cikk hozzáadása szintén fehér képernyő. Globális konfiguráció is fehér képernyő.
Ötletem sincs mihez nyúljak...
Őszintén szólva nem tudom melyik kategóriába posztoljak ezzel...
Linuxon fejlesztek (néhány évnyi kihagyás után) XAMPP szerveren:
– PHP 7.2.16
– adatbázis 5.5.5-10.1.38-MariaDB
Egy darabig ment minden rendben, mígnem felmásoltam a dolgokat a szerverre (valós, élő tárhelyre) és fehér képernyő fogadott a honlap helyén.
Admin bejelentkeztető oldal betöltődik, be is lehet jelentkezni. De némelyik oldal helyett itt is fehér képernyő fogad: például a rendszerfájlok újratelepítése és az adatbázis javítása elérhető, de a cache törlése már nem. Lejárt elemeket lehet törölni, de a gyorsítótár és a visszavétel linkekre üres, fehér oldal töltődik be.
Tartalom --> Cikkek: fehér képernyő, Új cikk hozzáadása szintén fehér képernyő. Globális konfiguráció is fehér képernyő.
Ötletem sincs mihez nyúljak...
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kapula-gabor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 2
2019 márc. 27 01:34 #2 Írta: kapula-gabor
kapula-gabor válaszolt a következő témában: Fehér képernyő a legtöbb admin oldalon
időközben megtaláltam Balázs leírását a fehér képernyőről... Bekapcsoltam minden hibajelentést és debuggolást; és ez segít.
Köszi Balázs.
Köszi Balázs.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Balázs
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!