Globális konfiguráció egyes mezői hiányoznak
- Quwick
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
4 éve 7 hónapja #14544
Írta: Quwick
"Ha magunkhoz veszünk egy éhező kutyát és enni adunk neki, akkor soha nem fog megharapni. Ez a különbség a kutya és az ember között." kutyanet.hu
Globális konfiguráció egyes mezői hiányoznak téma létrehozva Quwick által
Sziasztok!
Félig készen van a webshop oldalam localhost-on. Most vettem észre, hogy az adminisztrációs oldal globális beállításaiban a webhely URL beállításai, és a kiszolgáló levelezés beállításai területen hiányoznak egyes mezők!
Szerintetek ezt lehet valahogyan javítani?
A root/administrator/components/com_config mappát kicseréltem egy friss telepítésből, de nem segít!
Félig készen van a webshop oldalam localhost-on. Most vettem észre, hogy az adminisztrációs oldal globális beállításaiban a webhely URL beállításai, és a kiszolgáló levelezés beállításai területen hiányoznak egyes mezők!
Szerintetek ezt lehet valahogyan javítani?
A root/administrator/components/com_config mappát kicseréltem egy friss telepítésből, de nem segít!
"Ha magunkhoz veszünk egy éhező kutyát és enni adunk neki, akkor soha nem fog megharapni. Ez a különbség a kutya és az ember között." kutyanet.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
4 éve 7 hónapja - 4 éve 7 hónapja #14546
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Globális konfiguráció egyes mezői hiányoznak
Ezzel a leírással kezdeném:
www.joomlashack.com/blog/joomla/how-to-reset-joomla/
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 4 éve 7 hónapja Balázs által.
- Quwick
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
4 éve 7 hónapja #14547
Írta: Quwick
Quwick válaszolt a következő témában: Globális konfiguráció egyes mezői hiányoznak
A leírás szerinti újratelepítéssel visszaálltak a mezők!
Nagyon szépen köszönöm!
Nagyon szépen köszönöm!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Balázs