Modul megjelenési engedélyeinek lehetősége eltűnt
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Kevesebb
Több
4 éve 8 hónapja - 4 éve 8 hónapja #14491
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Modul megjelenési engedélyeinek lehetősége eltűnt
Pontosan melyik modulnál tűnt el, valamint kérdés, hogy a többi alaprendszerhez tartozó modulnál meg vannak-e ezek a funkciók?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 4 éve 8 hónapja Balázs által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- bigzso
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
4 éve 8 hónapja #14492
Írta: bigzso
bigzso válaszolt a következő témában: Modul megjelenési engedélyeinek lehetősége eltűnt
Szia!
Mindegyiknél.
Pl. Bejelentkezés modul, ami alap modul, már ott sincs meg ez a menüsor.
Mindegyiknél.

Pl. Bejelentkezés modul, ami alap modul, már ott sincs meg ez a menüsor.
- csigafi
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
4 éve 8 hónapja #14493
Írta: csigafi
csigafi válaszolt a következő témában: Modul megjelenési engedélyeinek lehetősége eltűnt
Nem kéne hogy ez legyen a gond de hátha még is. Nem tudom milyen böngészőt használsz de próbálj belépni másik browserben adminba.
Vagy másik gépen.
Valamint nézd meg a tárhelyszolgáltatód nem e módosított valamit joomla futtatás szempontjából. Ezeket a kis okosban vagy a tudásbázisban feltüntetik
Ok ok tudom ezek nagyon alap dolgok na de hátha.
ha csinálsz pl egy teszt adatbázist és egy teszt mappát és abba feltelepitesz egy tiszta joomlát abban minden rendben lenne vajon?
Persze ha már telepitáskor hibát jelezz akkor talán meg is van a gubanc.
Nekem még olyan volt hogy wamp-on "localhost-on" nem működtek dolgok de szerveren már minden ok volt vele.
Vagy másik gépen.
Valamint nézd meg a tárhelyszolgáltatód nem e módosított valamit joomla futtatás szempontjából. Ezeket a kis okosban vagy a tudásbázisban feltüntetik
Ok ok tudom ezek nagyon alap dolgok na de hátha.
ha csinálsz pl egy teszt adatbázist és egy teszt mappát és abba feltelepitesz egy tiszta joomlát abban minden rendben lenne vajon?
Persze ha már telepitáskor hibát jelezz akkor talán meg is van a gubanc.
Nekem még olyan volt hogy wamp-on "localhost-on" nem működtek dolgok de szerveren már minden ok volt vele.
- bigzso
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
4 éve 8 hónapja #14496
bigzso válaszolt a következő témában: Modul megjelenési engedélyeinek lehetősége eltűnt
Nos, a böngésző váltás nem segített. 
Azt sajnos nem tudom változtattak-e a szerveren valamit, rákérdezek, de valószínű, hogy nem. Inkább arra gyanakszom, hogy az egyik Jooomla frissítés nyírta ki ezeket a dolgokat.
A teszt honlapot megcsinálom holnap, kíváncsi leszek rá.
Köszi

Azt sajnos nem tudom változtattak-e a szerveren valamit, rákérdezek, de valószínű, hogy nem. Inkább arra gyanakszom, hogy az egyik Jooomla frissítés nyírta ki ezeket a dolgokat.
A teszt honlapot megcsinálom holnap, kíváncsi leszek rá.
Köszi
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
4 éve 8 hónapja #14497
Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Modul megjelenési engedélyeinek lehetősége eltűnt
A Beépülők között kapcsold ki a PowerAdmin-t mert jelenleg azt használod. A PowerAdmin nem core joomla fejlesztés, lehetséges az nem jeleníti meg ezeket az opciókat helyesen.
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Balázs
- bigzso
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
4 éve 8 hónapja #14505
ÉÉÉÉÉÉÉs ott a PONT! 
Nagyon hálás vagyok, tényleg megoldotta a problémámat.
Azért nem gyanakodtam, mert eddig szépen működött, de ezek szerint valamelyik Joomla frissítést nem követte a PowerAdmin. Innentől felejtős lesz nálam ez a bővítmény.
Még egyszer köszi.

Nagyon hálás vagyok, tényleg megoldotta a problémámat.
Azért nem gyanakodtam, mert eddig szépen működött, de ezek szerint valamelyik Joomla frissítést nem követte a PowerAdmin. Innentől felejtős lesz nálam ez a bővítmény.
Még egyszer köszi.