- Köszönetek: 0
A webhely leállítása után nem elérhető sem a felhasználói oldal sem pedig az adminisztrációs oldal
- FM
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
5 éve 2 hónapja #13911
Írta: FM
A webhely leállítása után nem elérhető sem a felhasználói oldal sem pedig az adminisztrációs oldal téma létrehozva FM által
Rendszer -> Globál. konf. -> Webhely -> Webhely beállításai -> A webhely leállítása -> Igen -re lett állítva, és most nem érem utol az admin felületet sem.
Nagyon kezdő vagyok, és csak annyit szerettem volna elérni, hogy egy ideig ne lehessen utolérni a weboldalt. Ilyenkor mi a teendő, hogyan tudok újra belépni?
Nagyon kezdő vagyok, és csak annyit szerettem volna elérni, hogy egy ideig ne lehessen utolérni a weboldalt. Ilyenkor mi a teendő, hogyan tudok újra belépni?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
5 éve 2 hónapja #13912
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: A webhely leállítása után nem elérhető sem a felhasználói oldal sem pedig az adminisztrációs oldal
Ez a dolog alapesetben nem függ össze az admin eléréssel. Hivatkozást tudsz bemásolni?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- FM
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
5 éve 2 hónapja #13913
Írta: FM
FM válaszolt a következő témában: A webhely leállítása után nem elérhető sem a felhasználói oldal sem pedig az adminisztrációs oldal
Bármit is szeretnék utolérni, ez jelenik meg:
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
Semmi mást nem módosítottam, csak a webhely leállításnál jelöltem be az igent.
(Majd mentés és kilépés.) Ezt követően már semmit nem érek utol.
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
Semmi mást nem módosítottam, csak a webhely leállításnál jelöltem be az igent.
(Majd mentés és kilépés.) Ezt követően már semmit nem érek utol.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
5 éve 2 hónapja - 5 éve 2 hónapja #13915
Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: A webhely leállítása után nem elérhető sem a felhasználói oldal sem pedig az adminisztrációs oldal
Ez az üzenet alapján úgy tűnik, hogy törlődött a configuration.php fájlod a Joomla! gyökér könyvtárából.
Utolsó szerkesztés: 5 éve 2 hónapja Balázs által.