- Köszönetek: 0
IIS - Modul telepítésekor The page cannot be displayed because an internal server error has occurred hiba
- Cyber Beginner
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
5 éve 3 hónapja - 5 éve 3 hónapja #13668
Írta: Cyber Beginner
Cyber Beginner válaszolt a következő témában: IIS - Modul telepítésekor The page cannot be displayed because an internal server error has occurred hiba
1. A Joomlát Plesken keresztül telepítetted, vagy felmásoltad a fájlokat és meghívtad a telepítő fájlt?
PLESK alat inditottam
Ez problemamentesen sikerult. Amint bejelentkeztem a Joomla-ba felajanlotta, hogy update-eljek 3.8.8-ra, az is megtortent hibauzenet nelkul.
2. Az előző helyen a Folder permission fül alatt minden zöld?
Nem vilagos szamomra, hogy mit ertesz "elozo helyen" alatt, erre gondoltal?
PLESK alat inditottam
Ez problemamentesen sikerult. Amint bejelentkeztem a Joomla-ba felajanlotta, hogy update-eljek 3.8.8-ra, az is megtortent hibauzenet nelkul.
2. Az előző helyen a Folder permission fül alatt minden zöld?
Nem vilagos szamomra, hogy mit ertesz "elozo helyen" alatt, erre gondoltal?
Utolsó szerkesztés: 5 éve 3 hónapja Cyber Beginner által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Cyber Beginner
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
5 éve 3 hónapja #13669
Cyber Beginner válaszolt a következő témában: IIS - Modul telepítésekor The page cannot be displayed because an internal server error has occurred hiba
Most latom, hogy Te is a Folder Permission-ra gondoltal (valahogy atugrott rajta a szemem).
Itt az egyeduli, ami nem zold, az a : configuration.php Unwritable
Itt az egyeduli, ami nem zold, az a : configuration.php Unwritable
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
5 éve 3 hónapja #13670
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: IIS - Modul telepítésekor The page cannot be displayed because an internal server error has occurred hiba
Az ilyen jellegű telepítési hiba általában nem Joomla! specifikus, hiszen alapesetben csak feltelepíted az alaprendszert és máris telepítheted is rá a kiegészítőket.
Én a helyedben megpróbálnám a "hagyományos" telepítési eljárást, miszerint törlöd a mostani fájlokat és az adatbázisból a táblákat, majd feltöltöd a legfrisebb Joomla! csomagban lévő fájlokat a tárhelyre és meghívod a telepítőt. Másik lehetséges megoldás lehet az, ha telepítesz a gépedre egy WampServert és ott felépíted az oldalad és ezt viszed át, csak ugye a tartalomkezelők egyik sarkalatos pontja, hogy folyamatosan naprakész legyen a rendszered, és ha ezt nem tudod megoldani, akkor nem lesz biztonságos a weboldalad.
Én a helyedben megpróbálnám a "hagyományos" telepítési eljárást, miszerint törlöd a mostani fájlokat és az adatbázisból a táblákat, majd feltöltöd a legfrisebb Joomla! csomagban lévő fájlokat a tárhelyre és meghívod a telepítőt. Másik lehetséges megoldás lehet az, ha telepítesz a gépedre egy WampServert és ott felépíted az oldalad és ezt viszed át, csak ugye a tartalomkezelők egyik sarkalatos pontja, hogy folyamatosan naprakész legyen a rendszered, és ha ezt nem tudod megoldani, akkor nem lesz biztonságos a weboldalad.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- Cyber Beginner
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
5 éve 3 hónapja #13671
Koszo meg fogom probalni az elso javaslatodat: torlok mindent a Joomlat tatralmazo konyvtarbol, feltoltom oda a Joomla 3.8.8-at, kibontom es onnan futtatom a telepitest. (remelem, hogy jol ertettelek)
- Cyber Beginner
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
5 éve 3 hónapja #13679
Most azzal probalkozom, hogy az XAMPP alatt local telepitett Joomlaba probalom beletenni a szukseges modulokat, es az egeszet feltolteni a Host szerverere. Itt azonban ujabb akadalyba utkoztem.
A kisebb modulok siman mentek, de pl. a Joomla 3.8.8 frissites vagy az Akeeba telepito eseteben hibauzenetet kaptam:
"Error
There was an error uploading this file to the server.
Maximum PHP file upload size is too small: This is set in php.ini in both upload_max_filesize and post_max_size settings of your PHP settings (located in php.ini and/or .htaccess file).
Unable to find install package"
Gondoltam, ezzel meg igy tudatlanul is megbirkozom, atirom a php.ini ket szukseges erteket, monjuk 20M-ra, es szep lesz az elet.
Hat nem!!!
Hiaba irtam at az ertekeket a php.ini-ben, a helyzet valtozatlan, A PHP Information alatt is valtozatlan 2M erteket jelez.
Van valami otleted, hogy ez miert van igy?
A kisebb modulok siman mentek, de pl. a Joomla 3.8.8 frissites vagy az Akeeba telepito eseteben hibauzenetet kaptam:
"Error
There was an error uploading this file to the server.
Maximum PHP file upload size is too small: This is set in php.ini in both upload_max_filesize and post_max_size settings of your PHP settings (located in php.ini and/or .htaccess file).
Unable to find install package"
Gondoltam, ezzel meg igy tudatlanul is megbirkozom, atirom a php.ini ket szukseges erteket, monjuk 20M-ra, es szep lesz az elet.
Hat nem!!!
Hiaba irtam at az ertekeket a php.ini-ben, a helyzet valtozatlan, A PHP Information alatt is valtozatlan 2M erteket jelez.
Van valami otleted, hogy ez miert van igy?
- Cyber Beginner
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
5 éve 3 hónapja #13684
Ejjel kozben sok molyolast kovetoen rajottem a megoldasra. A PHP infoban megtalaltam, hogy melyik php.ini-t hasznalja az oldal, utana az XAMPP alatt ujrainditottam az Apache-t es ezzel ez a problema megoldodott.
Kozben adodott ujabb kerdesem:
Eddig sosem hasznaltam Akeeba Bacupot, most ravisz a kenyszeruseg, hogy a localhost-on elkeszitett anyagot egyben toltsem fel a Host szerverere, mert az ott telepitett Joomla keptelen telepiteni a modulokat.
Szoval, a backup mar sikerult, a kerdeseim azok, hogy
1./ A kickstart.php-t hova kell bemasolnom ahhoz, hogy elvegezze a feladatat?
2./ Mindket oldalon (localhost es Host szervere) ott kell lennie?
Ha ezzel kapcsolatban van tapasztalatod, halas lennek valaszodert.
Udv,
Denis
Kozben adodott ujabb kerdesem:
Eddig sosem hasznaltam Akeeba Bacupot, most ravisz a kenyszeruseg, hogy a localhost-on elkeszitett anyagot egyben toltsem fel a Host szerverere, mert az ott telepitett Joomla keptelen telepiteni a modulokat.
Szoval, a backup mar sikerult, a kerdeseim azok, hogy
1./ A kickstart.php-t hova kell bemasolnom ahhoz, hogy elvegezze a feladatat?
2./ Mindket oldalon (localhost es Host szervere) ott kell lennie?
Ha ezzel kapcsolatban van tapasztalatod, halas lennek valaszodert.
Udv,
Denis