IIS - Modul telepítésekor The page cannot be displayed because an internal server error has occurred hiba

Több
5 éve 3 hónapja - 5 éve 3 hónapja #13668 Írta: Cyber Beginner
1. A Joomlát Plesken keresztül telepítetted, vagy felmásoltad a fájlokat és meghívtad a telepítő fájlt?
PLESK alat inditottam

Ez problemamentesen sikerult. Amint bejelentkeztem a Joomla-ba felajanlotta, hogy update-eljek 3.8.8-ra, az is megtortent hibauzenet nelkul.

2. Az előző helyen a Folder permission fül alatt minden zöld?

Nem vilagos szamomra, hogy mit ertesz "elozo helyen" alatt, erre gondoltal?
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 5 éve 3 hónapja Cyber Beginner által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
5 éve 3 hónapja #13669 Írta: Cyber Beginner
Most latom, hogy Te is a Folder Permission-ra gondoltal (valahogy atugrott rajta a szemem).
Itt az egyeduli, ami nem zold, az a : configuration.php Unwritable

Több
5 éve 3 hónapja #13670 Írta: Balázs
Az ilyen jellegű telepítési hiba általában nem Joomla! specifikus, hiszen alapesetben csak feltelepíted az alaprendszert és máris telepítheted is rá a kiegészítőket.

Én a helyedben megpróbálnám a "hagyományos" telepítési eljárást, miszerint törlöd a mostani fájlokat és az adatbázisból a táblákat, majd feltöltöd a legfrisebb Joomla! csomagban lévő fájlokat a tárhelyre és meghívod a telepítőt. Másik lehetséges megoldás lehet az, ha telepítesz a gépedre egy WampServert és ott felépíted az oldalad és ezt viszed át, csak ugye a tartalomkezelők egyik sarkalatos pontja, hogy folyamatosan naprakész legyen a rendszered, és ha ezt nem tudod megoldani, akkor nem lesz biztonságos a weboldalad.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
5 éve 3 hónapja #13671 Írta: Cyber Beginner
Koszo meg fogom probalni az elso javaslatodat: torlok mindent a Joomlat tatralmazo konyvtarbol, feltoltom oda a Joomla 3.8.8-at, kibontom es onnan futtatom a telepitest. (remelem, hogy jol ertettelek)

Több
5 éve 3 hónapja #13679 Írta: Cyber Beginner
Most azzal probalkozom, hogy az XAMPP alatt local telepitett Joomlaba probalom beletenni a szukseges modulokat, es az egeszet feltolteni a Host szerverere. Itt azonban ujabb akadalyba utkoztem.
A kisebb modulok siman mentek, de pl. a Joomla 3.8.8 frissites vagy az Akeeba telepito eseteben hibauzenetet kaptam:
"Error
There was an error uploading this file to the server.
Maximum PHP file upload size is too small: This is set in php.ini in both upload_max_filesize and post_max_size settings of your PHP settings (located in php.ini and/or .htaccess file).
Unable to find install package"
Gondoltam, ezzel meg igy tudatlanul is megbirkozom, atirom a php.ini ket szukseges erteket, monjuk 20M-ra, es szep lesz az elet.
Hat nem!!!
Hiaba irtam at az ertekeket a php.ini-ben, a helyzet valtozatlan, A PHP Information alatt is valtozatlan 2M erteket jelez.
Van valami otleted, hogy ez miert van igy?

Több
5 éve 3 hónapja #13684 Írta: Cyber Beginner
Ejjel kozben sok molyolast kovetoen rajottem a megoldasra. A PHP infoban megtalaltam, hogy melyik php.ini-t hasznalja az oldal, utana az XAMPP alatt ujrainditottam az Apache-t es ezzel ez a problema megoldodott.
Kozben adodott ujabb kerdesem:
Eddig sosem hasznaltam Akeeba Bacupot, most ravisz a kenyszeruseg, hogy a localhost-on elkeszitett anyagot egyben toltsem fel a Host szerverere, mert az ott telepitett Joomla keptelen telepiteni a modulokat.
Szoval, a backup mar sikerult, a kerdeseim azok, hogy
1./ A kickstart.php-t hova kell bemasolnom ahhoz, hogy elvegezze a feladatat?
2./ Mindket oldalon (localhost es Host szervere) ott kell lennie?

Ha ezzel kapcsolatban van tapasztalatod, halas lennek valaszodert.

Udv,
Denis