- Köszönetek: 0
- Fórum
- Joomla!
- Beállítás és üzemeltetés
- IIS - Modul telepítésekor The page cannot be displayed because an internal server error has occurred hiba
IIS - Modul telepítésekor The page cannot be displayed because an internal server error has occurred hiba
- Cyber Beginner
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2018 máj. 24 20:07 #1 Írta: Cyber Beginner
IIS - Modul telepítésekor The page cannot be displayed because an internal server error has occurred hiba téma létrehozva Cyber Beginner által
Mint új tag, és nagyon kezdő, üdvözlök mindenkit, aki nem sajnálja az idejét arra, hogy segítsen az olyan "balfékeknek", mint én.
A probléma a következő:
szolgáltatóm szerverére tegnap telepítettem a Joomla 3.8.8 verziót.
A telepítés és kezelés Windows Hosting / Plesk alatt lehetséges.
A Joomla telepítés problémamentes volt, amint azonban modulokat akartam a Joomlába telepíteni, mindig hibéra futottam, a hibaüzenet: "The page cannot be displayed because an intemal server error has occurred.".
Harmadik, negyedik kisérletem után felvettem a kapcsolatot a Host Supporttal, kb. 1 1/2 óra hosszan próbálgattunk dolgokat, végül azzal zártuk, hogy ők a saját oldalukon nem látnak hibát...
Nincs valami ötletetek, hogy mi lehet a sikertelenségem oka (most nem olyan választ várok, hogy a tudatlanságom - azzal tiszt-ban vagyok)?
Mi lehet a megoldás?
Mindenválaszt előre is köszönök,
Üdv,
Denis
A probléma a következő:
szolgáltatóm szerverére tegnap telepítettem a Joomla 3.8.8 verziót.
A telepítés és kezelés Windows Hosting / Plesk alatt lehetséges.
A Joomla telepítés problémamentes volt, amint azonban modulokat akartam a Joomlába telepíteni, mindig hibéra futottam, a hibaüzenet: "The page cannot be displayed because an intemal server error has occurred.".
Harmadik, negyedik kisérletem után felvettem a kapcsolatot a Host Supporttal, kb. 1 1/2 óra hosszan próbálgattunk dolgokat, végül azzal zártuk, hogy ők a saját oldalukon nem látnak hibát...
Nincs valami ötletetek, hogy mi lehet a sikertelenségem oka (most nem olyan választ várok, hogy a tudatlanságom - azzal tiszt-ban vagyok)?
Mi lehet a megoldás?
Mindenválaszt előre is köszönök,
Üdv,
Denis
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2018 máj. 24 20:20 - 2018 máj. 24 20:21 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: IIS - Modul telepítésekor The page cannot be displayed because an internal server error has occurred hiba
Elsőre jó kérdés, én például nem sok ISS-en futó Joomlával foglalkoztam, a tmp mappából történő telepítés működik? docs.joomlabamboo.com/getting-started/ho...p-folder-in-joomla-3
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 2018 máj. 24 20:21 Balázs által.
- Cyber Beginner
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2018 máj. 24 23:07 #3 Írta: Cyber Beginner
Cyber Beginner válaszolt a következő témában: IIS - Modul telepítésekor The page cannot be displayed because an internal server error has occurred hiba
Köszönöm válaszodat, megpróbálom.
Bevallom, mem tudom, hogy került a címbe az "IIS"...
A Windows Hosting / Plesk alatt van, ott lehet a"Backend"-en dolgozni, egy link átvisz a már telepitett Joomlaba, és az már az ott szokásos felületen szerkeszthető (már ha működik).
Azt még ha elárulnád, a tmp mappából telepítéskor (itt a httpdoc-ű/joomla mappa/temp mappáról beszélünk?) a mappában lehet más is, vagy ürítsem ki előtte, a feltültött fájlt tömör1tve hagyjam, vagy bontsam ki a mappában?
Bevallom, mem tudom, hogy került a címbe az "IIS"...
A Windows Hosting / Plesk alatt van, ott lehet a"Backend"-en dolgozni, egy link átvisz a már telepitett Joomlaba, és az már az ott szokásos felületen szerkeszthető (már ha működik).
Azt még ha elárulnád, a tmp mappából telepítéskor (itt a httpdoc-ű/joomla mappa/temp mappáról beszélünk?) a mappában lehet más is, vagy ürítsem ki előtte, a feltültött fájlt tömör1tve hagyjam, vagy bontsam ki a mappában?
- Cyber Beginner
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2018 máj. 24 23:37 #4 Írta: Cyber Beginner
Cyber Beginner válaszolt a következő témában: IIS - Modul telepítésekor The page cannot be displayed because an internal server error has occurred hiba
Végigolvastam a küldött linken található utas1tást, pontosan követtem minden lépését, a végeeredmény ez lett:
"The page cannot be displayed because an internal server error has occurred."
Telesen tanácstalan vagyok...
"The page cannot be displayed because an internal server error has occurred."
Telesen tanácstalan vagyok...
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2018 máj. 25 09:55 #5 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: IIS - Modul telepítésekor The page cannot be displayed because an internal server error has occurred hiba
A Plesk az csak adminisztrációs felület, ahol közvetlen elérheted a beállításaidat, valamint a szolgáltatásokat. A kérdés inkább az, hogy a szerver Windows vagy Linux alapú.
Joomla adminisztrációs -> Rendszerinformáció -> PHP alap és Webkiszolgáló sorok.
Joomla adminisztrációs -> Rendszerinformáció -> PHP alap és Webkiszolgáló sorok.
- Cyber Beginner
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2018 máj. 25 10:22 - 2018 máj. 25 10:23 #6 Írta: Cyber Beginner
Utolsó szerkesztés: 2018 máj. 25 10:23 Cyber Beginner által.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2018 máj. 25 10:44 #7 Írta: Balázs
- Cyber Beginner
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2018 máj. 25 11:52 #8 Írta: Cyber Beginner
- Cyber Beginner
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2018 máj. 25 12:01 #9 Írta: Cyber Beginner
Valaki azt ajanlotta egy USA oldarol, hogy eloszor telepitsem a Joomla-t local host-ra (XAMPP).
Ha ez mar muodik, akkor hasznaljam az Akeeba Backup-ot, keszitsek azzal egy
backup file-t az igy elkeszult oldalrol.
Igy biztos lehetek abban, hogy eloszor a site mukodik a local host-on.
Ezt aztan toltsem fel a szolgaltatom Host-jara, ott is mukodnie kell.
Mi a velemenyed errol?
Ha ez mar muodik, akkor hasznaljam az Akeeba Backup-ot, keszitsek azzal egy
backup file-t az igy elkeszult oldalrol.
Igy biztos lehetek abban, hogy eloszor a site mukodik a local host-on.
Ezt aztan toltsem fel a szolgaltatom Host-jara, ott is mukodnie kell.
Mi a velemenyed errol?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2018 máj. 25 12:35 - 2018 máj. 25 13:32 #10 Írta: Balázs
A lényeges rész a Web server sor, itt látható hogy Microsoft IIS 8.0 alatt működik a szerver. Mivel nem vagyok egy IIS szakértő, azért próbáljuk meg körülírni a problémát.
1. A Joomlát Plesken keresztül telepítetted, vagy felmásoltad a fájlokat és meghívtad a telepítő fájlt?
2. Az előző helyen a Folder permission fül alatt minden zöld?
1. A Joomlát Plesken keresztül telepítetted, vagy felmásoltad a fájlokat és meghívtad a telepítő fájlt?
2. Az előző helyen a Folder permission fül alatt minden zöld?
Utolsó szerkesztés: 2018 máj. 25 13:32 Balázs által.