Admin 500-as hiba (Joomla 2.5)

Több
6 éve 10 hónapja #11971 Írta: tycq
Admin 500-as hiba (Joomla 2.5) téma létrehozva tycq által
Sziasztok!

Az alábbi problémával fordulok hozzátok:
a www.sts-system.com című weboldalunkon joomla cms motor fut. Az oldal sokáig nem volt használatban viszont az elmúlt napokban újra online tettük, eredeti állapotába. Az oldalon kisebb hibák voltak amik javítva lettek PHP kódok átírásával (string). Sajnos az adminisztrátori felületet nem sikerült visszaállítani eredeti állapotába, bejelentkezés után 500-as hibát ír ki.
Az oldalra ezután újratelepítettük a Joomlát, ugyanabban a verzióban (2.5), amihez új sql adatbázist hoztunk létre. Közben az eredeti oldalról egy biztonsági mentést készítettünk mind ftp-ről mind az adatbázisból. A problémák megszűntek, viszont az oldalt eredeti verzióba szerettük volna visszaállítani ezért az új adatbázisból a lényeges dolgokat, valamint a mentett fájlok közül a fontosabbakat visszatöltöttük. Sajnos így az admin felületen található probléma ismét előjött, és nem tudjuk miféle megoldás lenne rá a megfelelő.

A tárheylünk a Dotroll-nál van, ahol azt a választ kaptuk, hogy mind a Joomla, mind a PHP jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt időkben.

Válaszotokat előre is köszönöm!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 10 hónapja #11972 Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Admin 500-as hiba (Joomla 2.5)
Érdemes lenne felállítani egy helyi környezetet úgy értem pl. Wamp server és php 5.3X -es verzióval. Ez passzol a 2.5 -ös joomla-hoz. Erre feltenni az eredeti mentésből az oldalt. Itt nagy esélyekkel jól fog működni, ha nem, akkor is talán könnyebben megtalálható, a hiba, ha a php környezet legalább megfelelő. 500-as hibát okozhat nem kompatibilis bővítmény telepítése is.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 10 hónapja #11975 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Admin 500-as hiba (Joomla 2.5)
Itt ugyebár először talán a "szokásost" lenne célszerű megpróbálni, hogy a configuration.php-ben a hibakiíratást alapértelmezettről maximum állítod:

Jelenlegi érték:
Code:
public $error_reporting = 'default';
Új érték:
Code:
public $error_reporting = 'maximal';

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!