file Hibajelentés kikapcsolása (Notice és warning)

Több
2017 máj. 15 21:25 #1 Írta: csabary
Hibajelentés kikapcsolása (Notice és warning) téma létrehozva csabary által
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Van egy joomla honlapom, az admin panelből nem tudom letiltani a hibajelentéseket (Notice és warning).
Globális konfigurációban le lehetne tiltani a hibajelentest kellene átállítani nincs-re, de amikor menteném azt írja ki nem írható a fájl.
Hol kellene átírjam 777-re az engedélyeket? Melyik mappában találom ezt meg?

Segítségeteket előre is köszönöm.
Mellékletek:

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2017 máj. 15 21:37 #2 Írta: jemie
jemie válaszolt a következő témában: Hibajelentés kikapcsolása (Notice és warning)
A configuration.php fájlban találsz egy sort:
public $error_reporting = 'xxx';
ezt cseréld le erre:
public $error_reporting = 'none';

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: csabary

Több
2017 máj. 16 09:18 #3 Írta: csabary
csabary válaszolt a következő témában: Hibajelentés kikapcsolása (Notice és warning)
Szia.

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, átírtam a configuration.php -t de a hibák nem szűntek meg.
Így néz ki az oldal: hvac.compusysco.ro
Van ötleted hogyan tudom eltüntetni a hibákat?
Esetleg hol találok hibalistát, hogy a hiba kódokat értelmezni tudjam?

Segítségedet előre is köszönöm.

Több
2017 máj. 16 09:19 - 2017 máj. 16 09:22 #4 Írta: csabary
csabary válaszolt a következő témában: Hibajelentés kikapcsolása (Notice és warning)
Az oldal kb 1 éve egy másik szerveren volt, át lett téve a mostani szerverre.
Esetleg valami nincs itt jól konfigurálva?
Utolsó szerkesztés: 2017 máj. 16 09:22 csabary által.

Több
2017 máj. 16 15:35 #5 Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Hibajelentés kikapcsolása (Notice és warning)
Elég régi a joomla verzió 2.5.7. Ez is probléma, de valószínűleg a tárhely PHP verzió ehhez a joomla verzióhoz nem passzol, valószínűleg újabb. Nézd meg admin felületen a rendszerinfóban.

Több
2017 máj. 16 15:39 - 2017 máj. 16 15:40 #6 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hibajelentés kikapcsolása (Notice és warning)
Általánosságban a régi 2.5-ös bővítményeknek, már a PHP 5.6 is sok szokott lenni. Itt, ha jól látom egy JSN framework, meg a Facebook like & share, amelynek sok lehet, a jelenleg beállított érték.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 2017 máj. 16 15:40 Balázs által.

Több
2017 máj. 16 15:40 #7 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hibajelentés kikapcsolása (Notice és warning)

csabary írta: Hol kellene átírjam 777-re az engedélyeket?

Még véletlenül se állíts be sehova sem 777-et.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2017 máj. 16 19:06 #8 Írta: jemie
jemie válaszolt a következő témában: Hibajelentés kikapcsolása (Notice és warning)
Én első körben kikapcsolnám a jsnframework plugint mivel a Linelab-os sablonnak nincs szüksége rá.
De egyébként én személy szerint minden modult kikapcsolnék és egyenként kapcsolnám vissza miközben tesztelem az oldalt. Ugyanezt a beépülőkkel is. Ahol hiba van ott bővítmény csere.
Az oldalt sem ártana felfrissíteni, szerintem sok hibától megszabadulnál és a shoplab sablon is elérhető joomla 3-ra.
Ha privátba küldesz egy hozzáférést akkor rá tudok nézni,hogy mi a turpisság az oldallal, aztán megosztjuk a megoldást.

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.