- Köszönetek: 0
Nem tudom megnyitni az oldalt, HTTP ERROR 500-as hibaüzenet
- kristofkata
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
6 éve 7 hónapja - 6 éve 6 hónapja #11334
Írta: kristofkata
Nem tudom megnyitni az oldalt, HTTP ERROR 500-as hibaüzenet téma létrehozva kristofkata által
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Nem tudom megnyitni az oldalamat, ezt a hibaüzenetet írja ki:
A(z) .hu oldal nem működik
A(z) .hu jelenleg nem tudja kezelni ezt a kérést.
HTTP ERROR 500
Fogalmam sincs, mi történt... nem értek hozzá. Mit lehet ilyenkor tenni?, mi a megoldás? Remélem, nem túl nagy a baj.
A segítségeteket szeretném kérni.
Nem tudom megnyitni az oldalamat, ezt a hibaüzenetet írja ki:
A(z) .hu jelenleg nem tudja kezelni ezt a kérést.
HTTP ERROR 500
Fogalmam sincs, mi történt... nem értek hozzá. Mit lehet ilyenkor tenni?, mi a megoldás? Remélem, nem túl nagy a baj.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 6 hónapja kristofkata által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
6 éve 7 hónapja #11336
Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Nem tudom megnyitni az oldalt, HTTP ERROR 500-as hibaüzebet
Mit jelent ez a rész?
többnyelvű az oldal és a magyar rész nem megy, vagy a .hu-s végű domained nem megy?
Az admin felületet eléred, oda be tudsz lépni?
Code:
többnyelvű az oldal és a magyar rész nem megy, vagy a .hu-s végű domained nem megy?
Az admin felületet eléred, oda be tudsz lépni?
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
- kristofkata
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
6 éve 7 hónapja #11338
kristofkata válaszolt a következő témában: Nem tudom megnyitni az oldalt, HTTP ERROR 500-as hibaüzebet
Ige, hu-s végű domain-em van és csak magyar nyelvű.
Azt írja ki, hogy "Az domain.hu oldal nem működik. A(z) domain.hu jelenleg nem tudja kezelni ezt a kérést.
HTTP ERROR 500" csak nem akartam leírni az oldal nevét.
Az adminba be tudok lépni.
Azt írja ki, hogy "Az domain.hu oldal nem működik. A(z) domain.hu jelenleg nem tudja kezelni ezt a kérést.
HTTP ERROR 500" csak nem akartam leírni az oldal nevét.
Az adminba be tudok lépni.
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
6 éve 7 hónapja #11339
Írta: kovacshazi
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Nem tudom megnyitni az oldalt, HTTP ERROR 500-as hibaüzebet
Ha az adminba be tudsz lépni akkor vagy a sablon vagy valamelyik modul, vagy plugin lesz a hibás.
A nyitóoldali menüpontod micsoda? Ha nem valami alap Joomla akkor állítsd át ideiglenes mondjuk egy Joomla cikkre. ha így megy az oldal akkor a nyitóoldali kompnensed a hunyó. Bár ez ritkán szokott bejönni
Ezért én első körben a modulokra gyanakodnék, nem hiszem hogy sikerült olyan sablont használnod ami egyáltalán ne működne ezért a sablon átállítását alapő sablonra most kihagynám. Tehát először kapcsold ki az összes nem alap Joomla modult, de jegyezd meg mely modulokat kapcsolod ki. Talán a legegyszerűbb a megjegyzéshez az AZ - utolsó oszlop - megjegyzése. Ha így működik akkor lassan kapcsold vissza a modulokat és amikor ismét behal az oldal akkor meg van a bűnös.
Ha ez nem vezetett eredményre akkor jöjjenek a beépülők, hasonló módon. Azaz összes nem alap Joomla plugin kikapcsol. megjegyzed az AZ számát majd egyesével visssza.
Remélem így előbb-utóbb meg lesz az a kieg ami miatt behal az oldal.
Ha mindezek nem segítettek akkor lehet mégis jön az a kérdés, hogy alpa Joomla sablonnal megy-e az oldal? Azért hagytam a végére, mert a modulpozíciók miatt adhat hibás biztonságot az esetleges sikeres megjelenés. lehetnek olyan modulpozíciók a saját sablonban amik nincsenek a Joomal alap sablonabn így az ott levő esetleges hibás modulok kvázi kikapcsolásra kerülnek és ez megtévesztő lehet.
A nyitóoldali menüpontod micsoda? Ha nem valami alap Joomla akkor állítsd át ideiglenes mondjuk egy Joomla cikkre. ha így megy az oldal akkor a nyitóoldali kompnensed a hunyó. Bár ez ritkán szokott bejönni
Ezért én első körben a modulokra gyanakodnék, nem hiszem hogy sikerült olyan sablont használnod ami egyáltalán ne működne ezért a sablon átállítását alapő sablonra most kihagynám. Tehát először kapcsold ki az összes nem alap Joomla modult, de jegyezd meg mely modulokat kapcsolod ki. Talán a legegyszerűbb a megjegyzéshez az AZ - utolsó oszlop - megjegyzése. Ha így működik akkor lassan kapcsold vissza a modulokat és amikor ismét behal az oldal akkor meg van a bűnös.
Ha ez nem vezetett eredményre akkor jöjjenek a beépülők, hasonló módon. Azaz összes nem alap Joomla plugin kikapcsol. megjegyzed az AZ számát majd egyesével visssza.
Remélem így előbb-utóbb meg lesz az a kieg ami miatt behal az oldal.
Ha mindezek nem segítettek akkor lehet mégis jön az a kérdés, hogy alpa Joomla sablonnal megy-e az oldal? Azért hagytam a végére, mert a modulpozíciók miatt adhat hibás biztonságot az esetleges sikeres megjelenés. lehetnek olyan modulpozíciók a saját sablonban amik nincsenek a Joomal alap sablonabn így az ott levő esetleges hibás modulok kvázi kikapcsolásra kerülnek és ez megtévesztő lehet.
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kristofkata
- kristofkata
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
6 éve 7 hónapja #11340
kristofkata válaszolt a következő témában: Nem tudom megnyitni az oldalt, HTTP ERROR 500-as hibaüzebet
Köszönöm szépen! Remélem, sikerül

- jemie
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
6 éve 7 hónapja #11344
Írta: jemie
Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
jemie válaszolt a következő témában: Nem tudom megnyitni az oldalt, HTTP ERROR 500-as hibaüzebet
Ha az admin felületre be tudsz lépni akkor talán érdemes lenne a hibajelentést maximumra állítani,hogy megtudd mi is a hiba.
Ezen kívül egy keresőbarát url beállítás is segíthet. Első körben kikapcsolni és megnézni,hogy működik-e az oldal. Ha igen, akkor a hattcess.txt fájlt átnevezni .htaccess-re, vissza kapcsolni a keresőbarát url-t, gyorsítótárat törölni és esetleg a főmenüt újra építeni
Ha ez nem segít akkor ellenőrizni a .htaccesst hogy engedélyezve vannak-e a keresőbarát url beállítások.
Ezen kívül egy keresőbarát url beállítás is segíthet. Első körben kikapcsolni és megnézni,hogy működik-e az oldal. Ha igen, akkor a hattcess.txt fájlt átnevezni .htaccess-re, vissza kapcsolni a keresőbarát url-t, gyorsítótárat törölni és esetleg a főmenüt újra építeni
Ha ez nem segít akkor ellenőrizni a .htaccesst hogy engedélyezve vannak-e a keresőbarát url beállítások.
Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kristofkata