Nem tudom megnyitni az oldalt, HTTP ERROR 500-as hibaüzenet

Több
6 éve 7 hónapja - 6 éve 6 hónapja #11334 Írta: kristofkata
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.
Nem tudom megnyitni az oldalamat, ezt a hibaüzenetet írja ki:

A(z) .hu oldal nem működik

A(z) .hu jelenleg nem tudja kezelni ezt a kérést.
HTTP ERROR 500

Fogalmam sincs, mi történt... nem értek hozzá. Mit lehet ilyenkor tenni?, mi a megoldás? Remélem, nem túl nagy a baj.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 6 hónapja kristofkata által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 7 hónapja #11336 Írta: kovacshazi
Mit jelent ez a rész?
Code:
A(z) .hu oldal nem működik

többnyelvű az oldal és a magyar rész nem megy, vagy a .hu-s végű domained nem megy?
Az admin felületet eléred, oda be tudsz lépni?

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
6 éve 7 hónapja #11338 Írta: kristofkata
Ige, hu-s végű domain-em van és csak magyar nyelvű.

Azt írja ki, hogy "Az domain.hu oldal nem működik. A(z) domain.hu jelenleg nem tudja kezelni ezt a kérést.
HTTP ERROR 500" csak nem akartam leírni az oldal nevét.

Az adminba be tudok lépni.

Több
6 éve 7 hónapja #11339 Írta: kovacshazi
Ha az adminba be tudsz lépni akkor vagy a sablon vagy valamelyik modul, vagy plugin lesz a hibás.

A nyitóoldali menüpontod micsoda? Ha nem valami alap Joomla akkor állítsd át ideiglenes mondjuk egy Joomla cikkre. ha így megy az oldal akkor a nyitóoldali kompnensed a hunyó. Bár ez ritkán szokott bejönni

Ezért én első körben a modulokra gyanakodnék, nem hiszem hogy sikerült olyan sablont használnod ami egyáltalán ne működne ezért a sablon átállítását alapő sablonra most kihagynám. Tehát először kapcsold ki az összes nem alap Joomla modult, de jegyezd meg mely modulokat kapcsolod ki. Talán a legegyszerűbb a megjegyzéshez az AZ - utolsó oszlop - megjegyzése. Ha így működik akkor lassan kapcsold vissza a modulokat és amikor ismét behal az oldal akkor meg van a bűnös.

Ha ez nem vezetett eredményre akkor jöjjenek a beépülők, hasonló módon. Azaz összes nem alap Joomla plugin kikapcsol. megjegyzed az AZ számát majd egyesével visssza.

Remélem így előbb-utóbb meg lesz az a kieg ami miatt behal az oldal.

Ha mindezek nem segítettek akkor lehet mégis jön az a kérdés, hogy alpa Joomla sablonnal megy-e az oldal? Azért hagytam a végére, mert a modulpozíciók miatt adhat hibás biztonságot az esetleges sikeres megjelenés. lehetnek olyan modulpozíciók a saját sablonban amik nincsenek a Joomal alap sablonabn így az ott levő esetleges hibás modulok kvázi kikapcsolásra kerülnek és ez megtévesztő lehet.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kristofkata

Több
6 éve 7 hónapja #11340 Írta: kristofkata
Köszönöm szépen! Remélem, sikerül :)

Több
6 éve 7 hónapja #11344 Írta: jemie
Ha az admin felületre be tudsz lépni akkor talán érdemes lenne a hibajelentést maximumra állítani,hogy megtudd mi is a hiba.
Ezen kívül egy keresőbarát url beállítás is segíthet. Első körben kikapcsolni és megnézni,hogy működik-e az oldal. Ha igen, akkor a hattcess.txt fájlt átnevezni .htaccess-re, vissza kapcsolni a keresőbarát url-t, gyorsítótárat törölni és esetleg a főmenüt újra építeni
Ha ez nem segít akkor ellenőrizni a .htaccesst hogy engedélyezve vannak-e a keresőbarát url beállítások.

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kristofkata