- Köszönetek: 0
Átirányíthatom-e az oldalam látogatói a Facebookra, amíg én szerkesztem a weboldalt?
- vargas
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
Átirányíthatom-e az oldalam látogatói a Facebookra, amíg én szerkesztem a weboldalt? téma létrehozva vargas által
Sziasztok!
míg a webhely átalakítás alatt áll, szeretném vagy egy képpel fogadni a látogatókat, vagy átirányítani az oldalt a facebookra.
A globális konfigurációban fel is töltötttem a képet, de nem az jelenik meg hanem az üzemen kívül üzenet.
MIt tudok csinálni?
a legjobb az lenne ha az oldal automatikusan átirányítódna a facebookra.
KÖszi!
míg a webhely átalakítás alatt áll, szeretném vagy egy képpel fogadni a látogatókat, vagy átirányítani az oldalt a facebookra.
A globális konfigurációban fel is töltötttem a képet, de nem az jelenik meg hanem az üzemen kívül üzenet.
MIt tudok csinálni?
a legjobb az lenne ha az oldal automatikusan átirányítódna a facebookra.
KÖszi!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
Zotius válaszolt a következő témában: Átirányíthatom-e az oldalam látogatói a Facebookra, amíg én szerkesztem a weboldalt?
vargas írta: a legjobb az lenne ha az oldal automatikusan átirányítódna a facebookra.
Azért ne hamarkodd el ezt a véleményt. Ha automatikusan átirányítasz, magaddal is kiszúrsz, mert Téged is átirányít, és Te sem tudsz a frontenden belépni és ellenőrizni az átalakítás alatt lévő oldal megjelenését.

Gantry-s oldalon az Offline oldal megjelenését, akárcsak az Error Page oldalt, teljesen testreszabhatod, képpel, modullal, bármivel.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 9 hónapja Zotius által.
- vargas
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
vargas válaszolt a következő témában: Átirányíthatom-e az oldalam látogatói a Facebookra, amíg én szerkesztem a weboldalt?
Kedves Zotius,
nagyon köszönöm a választ!
Sajnos sokkal gyengébb ismereteim vannak a Joomlával kapcsolatban, hogy megértsem
A gantry-s egy modul amit telepíteni kell hozzá?
ha jól értem?
Nagyon köszönöm!
Zsolt
nagyon köszönöm a választ!
Sajnos sokkal gyengébb ismereteim vannak a Joomlával kapcsolatban, hogy megértsem

A gantry-s egy modul amit telepíteni kell hozzá?
ha jól értem?
Nagyon köszönöm!
Zsolt
- jemie
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
jemie válaszolt a következő témában: Átirányíthatom-e az oldalam látogatói a Facebookra, amíg én szerkesztem a weboldalt?
Balázs egy igen részletes leírást publikált a Gantry-ról.
Gantry, az okos Joomla! sablon-keretrendszer
Gantry, az okos Joomla! sablon-keretrendszer
Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.