- Köszönetek: 12
Configuration.php módosítás után nem jelennek meg a modulok a főoldalon
- kocsislaci
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
kocsislaci válaszolt a következő témában: Configuration.php módosítás után nem jelennek meg a modulok a főoldalon
Nah odáig nem is tekertem le tegnap este óta 
Szerinted miért csúszott le, és hogy rakható vissza?
Nagyon köszönöm!

Szerinted miért csúszott le, és hogy rakható vissza?
Nagyon köszönöm!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Configuration.php módosítás után nem jelennek meg a modulok a főoldalon
Lehetséges, hogy valamelyik másik bővítmény csúsztatta le. Például, ahol nem jelenik meg a Starlite Notification Bar, ott nem csúszik el. Azt kellene kipróbálnod, hogy ha kikapcsolod a főoldalon, akkor minden rendben lesz-e?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja Balázs által.
- kocsislaci
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
kocsislaci válaszolt a következő témában: Configuration.php módosítás után nem jelennek meg a modulok a főoldalon
[strike]Starlite Notification Bar tiltottam mindenhol, de semmi nem változik, töröltem ismét a gyorsítótárat, de semmi... . Azt nem értem a többi oldalon miért jó?
Ha letiltom az összes sidebar-b pozícióban lévő modult akkor maga a modul hely is eltűnik, és a cikkek mérete lesz szélesebb... akármit teszek a sidebar-b pozícióba rögtön ott lesz a helye, de maga a modul lent lesz látható
Ha új modult hozok létre abba a pozícióba, akkor sem jó, azt is a cikkek alá pakolja...[/strike]
Persze nem is itt kellett keresni a problémát.... Egy cikkben van valami ami ezt okozza..... de még nem tudom mi, a cikk konkrétan meg van!
A bővebben gomb okozza... valami nem tetszik neki.. Bárhová, bármelyik cikkbe rakom ez történik
Ez mitől van? Ez a funkció pedig nagyon kellene.
Korábbi oldalakon lévő korábban létrehozott cikk esetén nem tolódik el a sidebar-b pozíció... hát én ezt már nem értem
Joomla 3.4.8
Ha letiltom az összes sidebar-b pozícióban lévő modult akkor maga a modul hely is eltűnik, és a cikkek mérete lesz szélesebb... akármit teszek a sidebar-b pozícióba rögtön ott lesz a helye, de maga a modul lent lesz látható

Ha új modult hozok létre abba a pozícióba, akkor sem jó, azt is a cikkek alá pakolja...[/strike]
Persze nem is itt kellett keresni a problémát.... Egy cikkben van valami ami ezt okozza..... de még nem tudom mi, a cikk konkrétan meg van!
A bővebben gomb okozza... valami nem tetszik neki.. Bárhová, bármelyik cikkbe rakom ez történik

Korábbi oldalakon lévő korábban létrehozott cikk esetén nem tolódik el a sidebar-b pozíció... hát én ezt már nem értem
Joomla 3.4.8
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja kocsislaci által.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Configuration.php módosítás után nem jelennek meg a modulok a főoldalon
Akkor valószínűleg vmilyen cikken belüli formázás lesz a probléma forrása.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- kocsislaci
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
Nem sajnos.... Ha egy korábbi cikkbe helyezek el bővebben gombot és odalapozok, akkor ugyan ez a hiba...de csak azon az oldalon. Korábban meglévő bővebben gombok nem okoznak problémát 
Így jön létre a bővebben kód:
pedig ugyan az a kód mindenhol a régiekben is

Így jön létre a bővebben kód:
Code:
<hr id="system-readmore" />
<p> </p>
pedig ugyan az a kód mindenhol a régiekben is

Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja kocsislaci által.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Véleményem szerint ez a kód magában biztos nem okozhatta. Mondjuk most bővebben gombot se látok.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.