file A Code7 Responsive Accordion Module nem megfelelően funkcionál

Több
2016 jan. 14 14:56 - 2016 jan. 15 08:29 #1 Írta: pcarany
Sziasztok!

Szeretném, ha a modul úgy működne, mint az alábbi címen: www.teko-halas.hu/index.php/kozerdeku/kozzeteteli-lista. Az én modulom arany-kkmajsa.sulinet.hu/index.php/koezzeteteli-lista.
Nem tudom mi a pontos hiba a menükezelőbe nem jó menüponttípust adok meg?
Kattintásra nem nyílik le, hanem vissza adja ezt az oldalt, hol lehet átírni a hivatkozását?
Én cikkenként adom meg az a,b,c pontokat.

Előre is köszönöm a segítségeteket.
Utolsó szerkesztés: 2016 jan. 15 08:29 pcarany által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2016 jan. 14 16:23 - 2016 jan. 14 16:23 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: A Code7 Responsive Accordion Module nem megfelelően funkcionál
A hivatkozásokat küld be újra, mert egyenlőre nem tudni, hogy melyik modulra gondolsz.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 2016 jan. 14 16:23 Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pcarany

Több
2016 jan. 15 08:56 #3 Írta: pcarany
pcarany válaszolt a következő témában: A Code7 Responsive Accordion Module nem megfelelően funkcionál
Szia Balázs!

Elnézést a hibás hivatkozásért, javítottam.
Köszi.

Több
2016 jan. 15 13:40 - 2016 jan. 15 13:40 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: A Code7 Responsive Accordion Module nem megfelelően funkcionál
A képváltóval nem akad véletlenül?
Egy gyári Joomla! sablonnal rendesen funkcionál?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Utolsó szerkesztés: 2016 jan. 15 13:40 Balázs által.

Több
2016 jan. 15 13:49 - 2016 jan. 15 13:59 #5 Írta: pcarany
pcarany válaszolt a következő témában: A Code7 Responsive Accordion Module nem megfelelően funkcionál
Azt szerettem volna elérni, hogy a közzétételi lista pontjai kattintásra nyíljanak le. A Tekós oldal forrásának megnézése után láttam ezt a harmónika modult. Lehet, hogy nem jó verziót szedtem le. Igen igazad van a slideshowval ütközött. Ha nincs más azon a menü ponton letiltom.
Utolsó szerkesztés: 2016 jan. 15 13:59 pcarany által.

Több
2016 jan. 15 13:50 #6 Írta: Balázs
Először azt kellene megnézni, hogy jól funkcionál-e és esetleg nem akad-e valamivel. Aztán ha vannak a modulnak további beállítási lehetőségei, azokt kellene első körben megvizsgálni.