Javascript ütközés?

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #5544 Írta: kocsislaci
Javascript ütközés? téma létrehozva kocsislaci által
Sziasztok!

Joomla oldal keretein belül szeretnék egy nem joomlára fejlesztett javascript alapú hover effektes képmegjelenítést, fancyboxal megjeleníteni!
Lényegében össze is raktam a html kódot és külön meghívva a szerveren működik is, viszont ha joomla oldalba illesztem nem működik a fancybox, gondolom javascript ütközés miatt.

Itt elfogy a tudományom és kérnék egy kis segítséget!

Így működik helyesen: (lásd alsó két képre katt)

Link: Helyes működés

Joomla oldalba illesztve:
Link: NEM helyes működés

jQuery Easy Modifications Report
Code:
jQuery is loaded by the template re-ordered header libraries removed jQuery.noConflict(); removed var $j = jQuery.noConflict(); removed jQuery.noConflict(); removed 1 empty script tag(s) removed 1 jquery-noconflict.js script(s) removed jQuery library /joomla/media/jui/js/jquery.min.js removed jQuery library /joomla/templates/dd_garden_40/jquery.js removed jQuery library /joomla/templates/dd_garden_40/js/jquery-1.6.1.min.js added the jQuery library http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8/jquery.min.js removed 1 Migrate script(s) added the script /joomla/plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js removed 5 empty script tag(s) Execution time (in seconds): 0.096030950546265

Köszönöm!

UI: Kérnék egy admint joomla 3.x topikba áthelyezni ezt a témát. Köszi
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja kocsislaci által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 3 hónapja #5550 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Javascript ütközés?
Ellenőrizd, hogy a kódot nem-e szűrte meg a szerkesztő HTML nézet esetén.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
9 éve 3 hónapja #5552 Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Javascript ütközés?
Szia Balázs!

Ha kikapcsolom a szerkesztőt is ugyan ez a hiba.... Így nem tudom továbbra sem mi a hiba és emiatt is csúszok az oldallal :(

Köszi

Több
9 éve 3 hónapja #5553 Írta: Balázs
Azt kellene letesztelned, hogy például egy alap sablonban eltudod-e indítani mondjuk a Protostarban. Az se biztos, hogy egy Joomla! környezetben futásra tudod bírni, ha megy akkor egy másik JS-t kell keresni, amellyel akadhat, ilyenkor jöhet szóba például a sablon agy annak a menüje, vagy másik bővítmény stb.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #5554 Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Javascript ütközés?
Alap sablonban tökéletesen megy az összes modullal. Ami az alap és a használt sablon között különbség van az a slider illetve a menü mást nem nagyon vettem észre.... A Slidert nem tudom kikapcsolni mivel sehol nem találok erre külön opciót....... Valami tipp ez alapján?

szerk: Menüt kikapcsoltam akkor sem megy! marad a slider.... ezt nagyon bonyolult cserélni?
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja kocsislaci által.

Több
9 éve 3 hónapja #5555 Írta: Balázs
Oké, tehát evvel már lelehet szűkíteni a problémát két dologra. A slider nem tudom, hogy mihez tartozik, de nézd meg, hátha a sablon beállításiba van integrálva.