- Köszönetek: 12
Javascript ütközés?
- kocsislaci
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
Javascript ütközés? téma létrehozva kocsislaci által
Sziasztok!
Joomla oldal keretein belül szeretnék egy nem joomlára fejlesztett javascript alapú hover effektes képmegjelenítést, fancyboxal megjeleníteni!
Lényegében össze is raktam a html kódot és külön meghívva a szerveren működik is, viszont ha joomla oldalba illesztem nem működik a fancybox, gondolom javascript ütközés miatt.
Itt elfogy a tudományom és kérnék egy kis segítséget!
Így működik helyesen: (lásd alsó két képre katt)
Link: Helyes működés
Joomla oldalba illesztve:
Link: NEM helyes működés
jQuery Easy Modifications Report
Köszönöm!
UI: Kérnék egy admint joomla 3.x topikba áthelyezni ezt a témát. Köszi
Joomla oldal keretein belül szeretnék egy nem joomlára fejlesztett javascript alapú hover effektes képmegjelenítést, fancyboxal megjeleníteni!
Lényegében össze is raktam a html kódot és külön meghívva a szerveren működik is, viszont ha joomla oldalba illesztem nem működik a fancybox, gondolom javascript ütközés miatt.
Itt elfogy a tudományom és kérnék egy kis segítséget!
Így működik helyesen: (lásd alsó két képre katt)
Link: Helyes működés
Joomla oldalba illesztve:
Link: NEM helyes működés
jQuery Easy Modifications Report
Code:
jQuery is loaded by the template
re-ordered header libraries
removed jQuery.noConflict();
removed var $j = jQuery.noConflict();
removed jQuery.noConflict();
removed 1 empty script tag(s)
removed 1 jquery-noconflict.js script(s)
removed jQuery library /joomla/media/jui/js/jquery.min.js
removed jQuery library /joomla/templates/dd_garden_40/jquery.js
removed jQuery library /joomla/templates/dd_garden_40/js/jquery-1.6.1.min.js
added the jQuery library http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8/jquery.min.js
removed 1 Migrate script(s)
added the script /joomla/plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
removed 5 empty script tag(s)
Execution time (in seconds): 0.096030950546265
Köszönöm!
UI: Kérnék egy admint joomla 3.x topikba áthelyezni ezt a témát. Köszi
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja kocsislaci által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Javascript ütközés?
Ellenőrizd, hogy a kódot nem-e szűrte meg a szerkesztő HTML nézet esetén.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- kocsislaci
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
kocsislaci válaszolt a következő témában: Javascript ütközés?
Szia Balázs!
Ha kikapcsolom a szerkesztőt is ugyan ez a hiba.... Így nem tudom továbbra sem mi a hiba és emiatt is csúszok az oldallal
Köszi
Ha kikapcsolom a szerkesztőt is ugyan ez a hiba.... Így nem tudom továbbra sem mi a hiba és emiatt is csúszok az oldallal

Köszi
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Azt kellene letesztelned, hogy például egy alap sablonban eltudod-e indítani mondjuk a Protostarban. Az se biztos, hogy egy Joomla! környezetben futásra tudod bírni, ha megy akkor egy másik JS-t kell keresni, amellyel akadhat, ilyenkor jöhet szóba például a sablon agy annak a menüje, vagy másik bővítmény stb.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- kocsislaci
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
kocsislaci válaszolt a következő témában: Javascript ütközés?
Alap sablonban tökéletesen megy az összes modullal. Ami az alap és a használt sablon között különbség van az a slider illetve a menü mást nem nagyon vettem észre.... A Slidert nem tudom kikapcsolni mivel sehol nem találok erre külön opciót....... Valami tipp ez alapján?
szerk: Menüt kikapcsoltam akkor sem megy! marad a slider.... ezt nagyon bonyolult cserélni?
szerk: Menüt kikapcsoltam akkor sem megy! marad a slider.... ezt nagyon bonyolult cserélni?
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja kocsislaci által.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Oké, tehát evvel már lelehet szűkíteni a problémát két dologra. A slider nem tudom, hogy mihez tartozik, de nézd meg, hátha a sablon beállításiba van integrálva.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.