- Köszönetek: 3
Mi az a javascript konfliktus?
- Petrov12
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
9 éve 8 hónapja #3940
Írta: Petrov12
Mi az a javascript konfliktus? téma létrehozva Petrov12 által
Hali,
Mi az a javascript konfliktus? Csak mert felmerült bennem hogy van amikor(nem mindig!de) a képmodulom nem tölt be, (nem flash, de van neki jqeryje vagy mootolsa nemtom), de csak folyamatosan olyan töltés jelet mutat ( olyan óraszerü, pörög-pörög)...
de ha ráerőltetem hogy ujra töltsön be, újrabeírom a cimet+enter, valami okból másodjára már mindig oké...
nézegettem hogy milyen bővitményeket használnak mások ugy általánosságban hogy müködjön az oldaluk, és ez is valami gyakori bővitmény de nem tom hogy nyilvánul meg...ezért gondolom hogy ez talán segíthet de csak ugy feleslegesen nem akarok próbálgatni...
Mi az a javascript konfliktus? Csak mert felmerült bennem hogy van amikor(nem mindig!de) a képmodulom nem tölt be, (nem flash, de van neki jqeryje vagy mootolsa nemtom), de csak folyamatosan olyan töltés jelet mutat ( olyan óraszerü, pörög-pörög)...
de ha ráerőltetem hogy ujra töltsön be, újrabeírom a cimet+enter, valami okból másodjára már mindig oké...
nézegettem hogy milyen bővitményeket használnak mások ugy általánosságban hogy müködjön az oldaluk, és ez is valami gyakori bővitmény de nem tom hogy nyilvánul meg...ezért gondolom hogy ez talán segíthet de csak ugy feleslegesen nem akarok próbálgatni...
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
9 éve 8 hónapja #3942
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Mi az a javascript konfliktus?
A jQuery és Mootools általában összeakad, mivel mindkettő használja a $ változót. A megoldás a
jQuery noConflict
-ja. Ilyen esetben segíthet a
jQuery Easy
stb.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Petrov12
- Petrov12
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 3
9 éve 7 hónapja #3943
Írta: Petrov12
Petrov12 válaszolt a következő témában: Mi az a javascript konfliktus?
annyi kinai beállítható van...csak a konfliktust kapcsolom ki...remélem