question-circle Joomla 3.2 nem enged be az admin felületre

Több
2013 dec. 11 14:14 #1 Írta: Windy
Joomla 3.2 nem enged be az admin felületre téma létrehozva Windy által
Sziasztok,

A 3.2 -es verzióval támadt egy apró gondom, mégpedig hogy nem akar beengedni az adminra.
Pár apróság ami lehet, hogy jelent valamit.
- localhost -on Wamp serverrel (64) használom (ami úgy van online állapotban hogy a külső IP címről is elérhető)
- teljesen jól feltelepítettem + rátettem egy rendesen vásárolt Gavick.com -s template-t
- feltettem mellé egy phpbb3-t, de nem működött az auto high, ezért keresgéltem és feltettem a jfusion 2.0 -át
- ezután se volt még gond
- rossz szokásom, hogy egyszerre több lapon is nyitva az admin felület különböző része (menükezelő, modulok, stb...)
- tegnapi nap, szintén benne voltam az adminban, de közben itt hagytam a gépem mert el kellett mennem (nem volt senki a lakásban)
- amikor haza értem, akkor folytattam volna, és klikkeltem is az egyik menüpontra amikor kis gondolkodás után kirakott hogy jelentkezzek be, ok gondoltam nem gond volt már ilyen. Beírtam az adatokat majd login, de hibát nem írt ki. a beírt adatok eltüntek, de ott maradtam.
Amikor rossz adattal próbálkoztam akkor kiírta rendesen a hibát, ellenben amikor a jót írtam akkor semmit nem csinált.
Amikkel próbálkoztam: Sütik törlése, CCleaner, más böngésző, hálózatról másik gépről, de mindnél ugyan ez a "hiba" van, wamp-ba phpmyadmin-ba a users táblába létrehoztam egy új felhasználót, de ott is ha jó adatokat adok meg akkor ugyan az az eredmény mint a sima SuperAdminnál, és most itt vagyok, mert kifogytam az ötletekből :)

Remélem együtt meg tudjuk oldani.
Igazából amit újra kéne csinálnom, az nem sok mert kb 3-4 napos meló de a tény nagyon idegesítő, hogy egyik pillanatról a másikra így megmakacsolta magát.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2013 dec. 11 16:24 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla 3.2 nem enged be az admin felületre
A Joomla! 3.2.0 sajnálatosan nagyon bugos, többen is futottunk már bele ebbe vagy hasonló problémákba. Próbáld meg azt, hogy jelentkezz be a felhasználói felületen Super User-rel, és ez után az adminisztrációs felületre. Ha, így nem megy, akkor esetleg PhpMyAdmin-ban átírhatod, a a Super User jelszavát.
Tipp: Egy másik telepítésből megnézheted, hogy mibe kódolja a Joomla! az admin jelszót és arra cseréled ki a jelenlegi oldaladnál.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2013 dec. 12 18:45 #3 Írta: Windy
Windy válaszolt a következő témában: Joomla 3.2 nem enged be az admin felületre
Szia,

Köszi a tippeket, mindet kipróbáltam, de sajnos nem akarja az igazat.
Azért még nem adom fel :)
Ha netán vmi csoda folytán meg tudom oldani, akkor mindenképp jelezni fogom ;)

Több
2013 dec. 12 19:09 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla 3.2 nem enged be az admin felületre
Próbáld meg e képen módosítani a rendszerfájlokat: github.com/elinw/joomla-cms/compare/doublesalt

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu