modul osztály utótag feldolgozása

Több
10 éve 4 hónapja #2648 Írta: Zotius
modul osztály utótag feldolgozása téma létrehozva Zotius által
Az általam "megalkotott" névnap modulnál eddig az admin felületen nem volt "modul osztály utótag" beállítási lehetőség, amit nemrég egy felhasználóm kérésére pótoltam. Ez annyiból állt, hogy a mod_nevnap.xml fájlt kiegészítettem az "advanced" mezőcsoporttal, benne egy mezővel:
Code:
<fieldset name="advanced"> <field name="moduleclass_sfx" type="text" label="COM_MODULES_FIELD_MODULECLASS_SFX_LABEL" description="COM_MODULES_FIELD_MODULECLASS_SFX_DESC" /> </fieldset>

Működését tekintve abban reménykedem, hogy az itt megadott utótagot a Joomla "alapból" lekezeli, és nekem ehhez semmiféle plusz kódot nem kell írnom a modul kódjába. Jól gondolom, vagy tévednék? Nézegettem más modulok kódját, hogy az hogy működik, de erre a kérdésemre konkrét választ nem tudtam kisilabizálni... Nem teszteltem még, ezért nyugtasson már meg valaki, hogy működni fog.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 4 hónapja #2653 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: modul osztály utótag feldolgozása
Egy próba egyértelműen segíthet abban, hogy működik-e vagy sem. :) Egyébként tehetsz telepítőt is a bővítménybe, úgy még szebb lenne, ha eddig nem tetted volna meg. :)

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 4 hónapja #2655 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: modul osztály utótag feldolgozása

Balázs írta: Egy próba egyértelműen segíthet abban, hogy működik-e vagy sem. :) Egyébként tehetsz telepítőt is a bővítménybe, úgy még szebb lenne, ha eddig nem tetted volna meg. :)

Telepítő az természetesen van... ;)

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!