Hiba A levélnek nincs címe, vagy tartalma

Több
1 éve 10 hónapja #16542 Írta: sanya93
sanya93 válaszolt a következő témában: Hiba A levélnek nincs címe, vagy tartalma
Az még nincs meg, mert egyenlőre nincs rá szükség. Sima joomla 3.10 és virtuemart van csak.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
1 éve 10 hónapja #16543 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Hiba A levélnek nincs címe, vagy tartalma
Azt nem értem, hogy amikor az Eladó adatainál mentesz akkor vajon milyen emailt akar küldeni? Nem szokott, így ez fura.
Nincs valami másik levélküldő telepítve?
VirtueMart melyik verziót használod egyébként?

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
1 éve 10 hónapja #16544 Írta: sanya93
sanya93 válaszolt a következő témában: Hiba A levélnek nincs címe, vagy tartalma
Nincs semmilyen levélkuldő telepítve. A legújabb vm. Nem akar levelet küldeni nentéskor, csak piros betűkkel kiírja a hibát, de a mentés megtörténik.

Több
1 éve 10 hónapja #16545 Írta: sanya93

Több
1 éve 10 hónapja #16546 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Hiba A levélnek nincs címe, vagy tartalma
Hát, sajnos el vagyok akadva. Én VM 3.8.8.-ig használom jelenleg a VM-et, de ott még nem találkoztam ezzel az üzenettel.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
1 éve 10 hónapja #16547 Írta: sanya93
Meglett a hiba. Az acymailing komponens miatt írta ki a hibaüzenetet, töröltem ezt, a hiba megszünt, viszont a vásárlásról továbbra sem jött email. Így a vm admin "Alapértelmezett megrendelési állapot a levél elküldéséhez a vásárlónak" rész alatt be kell tenni, hogy teljesítve. Így már megjönnek az emailek. Köszönöm a segítséged.