- Köszönetek: 8
joomla 3.10.3-as adatbázisából 4.0.4-es adatbázisba szeretném áttenni a usereket.
- boy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
joomla 3.10.3-as adatbázisából 4.0.4-es adatbázisba szeretném áttenni a usereket. téma létrehozva boy által
Export - importtal probálkoztam, de mint látom nem ilyen egyszerű. Vagy mégis? Ebben kérnék segítséget.
-gf-
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
kovacshazi válaszolt a következő témában: joomla 3.10.3-as adatbázisából 4.0.4-es adatbázisba szeretném áttenni a usereket.
Teljes oldalak migrálásához szoktam használni, szerintem megéri a pénzét és így nem kell matatnom adatbázisban stb.
www.daycounts.com/jmigrator
www.daycounts.com/jmigrator
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
- boy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
boy válaszolt a következő témában: joomla 3.10.3-as adatbázisából 4.0.4-es adatbázisba szeretném áttenni a usereket.
3.10.3-as most az oldal. Nekifutottam a 4-re történő frissítésnek, de már a sablon framework sem kompatibilis, meg jó pár extension. Ezért felépítettem a site-ot joomla 4-ben, megkerestem a helyettesítő extensionokat, most fut a site rendesen, csak a regisztrált usereket kéne áttenni. Az általad linkelt migrator oldalán azt írják, hogy joomla 3-ra migrál, ami nekem épp nem jó, másrészt ehhez az egy projekthez én drágálom. Kis matatástól nem ilednék meg.
-gf-
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
kovacshazi válaszolt a következő témában: joomla 3.10.3-as adatbázisából 4.0.4-es adatbázisba szeretném áttenni a usereket.
Ha azt írják nem migrál J4-re akkor azt a leírást még nem frissítették.
Hidd el migrál...tapasztalatból tudom
Hidd el migrál...tapasztalatból tudom

www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
- boy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
boy válaszolt a következő témában: joomla 3.10.3-as adatbázisából 4.0.4-es adatbázisba szeretném áttenni a usereket.
Ez azt írja, hogy joomla 3-ra migrál, én 4-esre szeretném. Probáltam update-t a siteon, de már a template framework sem volt kompatibilis és egy rakat extension. Így felépítettem j4-re az egészet, helyettesítő extension-ökkel, most j4-ben fut az oldal, minden ok, csak azt a pár (kb.30 fő) felhasználót kéne áttenni. Kis kézimunka nem gond...
-gf-
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
Első ránézésre nem nagyon látok különbséget a J3 és J4-es user táblák között. A J3 adatait másold a J4 adataira.
Ezek a táblák kellenek:
__usergroups // nem feltétlen
__users // kötelezően
__userprofiles // nem feltétlen
__user_usergroup_map // kötelezően
Előtte a J4-táblákról érdemes mentést készíteni.
Ezek a táblák kellenek:
__usergroups // nem feltétlen
__users // kötelezően
__userprofiles // nem feltétlen
__user_usergroup_map // kötelezően
Előtte a J4-táblákról érdemes mentést készíteni.
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.