file Mennyire stabil jelenleg a Joomla 4?

Több
2021 márc. 17 13:04 #1 Írta: csicsa55
Mennyire stabil jelenleg a Joomla 4? téma létrehozva csicsa55 által
Értem, hogy még béta, de érdeklődőm mennyire megbízható a 4-es joomla. Egyre több komponenst és modult fejlesztenek már rá. Van, aki huzamosabban tesztelte?
Csak azért érdekes, mert megbíznak megint egy önkormányzatos vidéki honlap készítésére és lenne rajt pár komponens. Az átmigrálás meg annál összetettebb, minél több kiegészítőt használ az ember. Ha lehet megspórolnám ezt a kört.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2021 márc. 17 15:53 - 2021 márc. 17 16:10 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Mennyire stabil jelenleg a Joomla 4?
Jelenleg Beta 7-ben vagyunk, amelyet még az RC kiadások követnek. Ha, minden jól alakul, akkor szerintem kiadásra kerülhet idén a stabil verzió. Ugye mivel még az alaprendszer sem stabil, és a Joomla! 4-el kompatibilis bővítmények fejlesztése is folyamatos, így szerintem egyelőre még nem érdemes a rendszerrel számolni. Ráadásul, ha egyszer stabilba kerül, és szélesebb tömegek kezdik tesztelni, akkor szokott még több hiba előfordulni, pl. a Joomla! 3 megjelenéskor is nagyon bugos volt, amelyet később egy átfogó 3.1-el javítottak.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 2021 márc. 17 16:10 Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!