Mit lehet tenni a nagyra nőtt erros.php-vel?
- perneky
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
Mit lehet tenni a nagyra nőtt erros.php-vel? téma létrehozva perneky által
Miközben keresgéltem, látom, hogy a logs/erros.php nagyon nagyra nőtt. Hogyan lehet a file méretét, rekordokat redukálni, üríteni?
Perneky Sándor
www.radiomuzeum.hu
Utolsó szerkesztés: 5 éve 4 hete Balázs által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Motoros
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 14
Motoros válaszolt a következő témában: Mit lehet tenni a nagyra nőtt erros.php-vel?
Töltsd le saját gépedre, tárhelyen töröld.
Figyeled és kijavítod a jelentkező hibákat.
- perneky
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
perneky válaszolt a következő témában: Mit lehet tenni a nagyra nőtt erros.php-vel?
köszi, de olvasd el az előző bejegyzésemet!
Perneky Sándor
www.radiomuzeum.hu
- Motoros
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 14
Motoros válaszolt a következő témában: Mit lehet tenni a nagyra nőtt erros.php-vel?
perneky írta:
"Miközben keresgéltem, látom, hogy a logs/erros.php nagyon nagyra nőtt. Hogyan lehet a file méretét, rekordokat redukálni, üríteni?"
- Amire a válasz: Töltsd le saját gépedre, tárhelyen töröld.
Most rendkívül butának érzem magam, mert ezek szerint nem azt írtad le, amire gondoltál. Én pedig ezt már képtelen vagyok kitalálni!!!
Azért leírom, hogy az errors.log fájlba naplózzza a rendszer a hibákat. Te pedig egy új verziót telepítettél - ami valószínűleg új/más hibákat eredményez(het). A régi napló innétől mehet a kukába...
Vagy másold be kérlek az általad megjelölt fájl tartalmát legalább részben! Nem szeretnék ezért most telepíteni 1 Joomlát. De jelenleg úgy vélem, hogy a hiba naplóról beszélünk...
Ha a logs/erros.php egy futtatható fájl, előre is elnézést...
"Miközben keresgéltem, látom, hogy a logs/erros.php nagyon nagyra nőtt. Hogyan lehet a file méretét, rekordokat redukálni, üríteni?"
- Amire a válasz: Töltsd le saját gépedre, tárhelyen töröld.
Most rendkívül butának érzem magam, mert ezek szerint nem azt írtad le, amire gondoltál. Én pedig ezt már képtelen vagyok kitalálni!!!

Azért leírom, hogy az errors.log fájlba naplózzza a rendszer a hibákat. Te pedig egy új verziót telepítettél - ami valószínűleg új/más hibákat eredményez(het). A régi napló innétől mehet a kukába...
Vagy másold be kérlek az általad megjelölt fájl tartalmát legalább részben! Nem szeretnék ezért most telepíteni 1 Joomlát. De jelenleg úgy vélem, hogy a hiba naplóról beszélünk...
Ha a logs/erros.php egy futtatható fájl, előre is elnézést...
Utolsó szerkesztés: 5 éve 4 hete Balázs által.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.